Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 23:21, 22 lip 2014

Magdalena25 napisał(a)
Smakowite Ale Ci się pochwalę Kasiu, ja też codziennie zjadam swoje borówki, poziomki, malinki, rzodkiewkę To mój pierwszy rok w domu i ze swoim warzywnikiem i stwierdzam, że nic tak bardzo nie smakuje, jak własne warzywa i owoce I do tego tak cieszą

Masz rację Madziu, radość jest ogromna . Mój warzywnik mały, ale byk
Katkak 23:22, 22 lip 2014

agatanowa napisał(a)

alez to cieszy!!!!!!

Fakt, mam banana od ucha do ucha
zawitka 08:15, 23 lip 2014

Kasiu fajnie mieć boróweczki ja mam pięć krzaczków i są obsypane jagodami i dzieciaki jedza z krzaka po trochę ;d Kasia wyczytałam że masz hibiskusa .Powiedz gdzie siedzi chyba w słońcu i osłonięty bo miałam i mi zmarzł a tak chciałabym go mieć Trudny w hodowli ????
Katkak 09:16, 23 lip 2014

zawitka napisał(a)
Kasiu fajnie mieć boróweczki ja mam pięć krzaczków i są obsypane jagodami i dzieciaki jedza z krzaka po trochę ;d Kasia wyczytałam że masz hibiskusa .Powiedz gdzie siedzi chyba w słońcu i osłonięty bo miałam i mi zmarzł a tak chciałabym go mieć Trudny w hodowli ????

Kochana u mnie hibiskusy rosną jak szalone i nawet same się rozsiewają. Ten malinowy i różowy wyrosły z takich małych patyczków, które dostałam od wujka. A biały z bordowym środkiem to samosiejka. Szczerze mówiąc to te maluchy wyrywam jak chwasty bo by mi całkowicie ogródek zarosły. Jak chcesz to pozwolę im podrosnąć i wyślę Ci sadzoneczki. Dla mnie to krzewy piękne, bezproblemowe i bezobsługowe. Choć faktem jest, że mieszkam w dość dobrze osłoniętym miejscu i może dlatego nigdy zima im krzywdy nie zrobiła. Pozdrawiam. Dwa rosną w półcieniu, a trzeci w słońcu i wszystki9e świetnie sobie radzą.
Donia72 09:53, 23 lip 2014

Kasiu, ja tez bylabym chetna na taka samosiejkeKoszty pokryje
Katkak 10:06, 23 lip 2014

Katkak 10:07, 23 lip 2014

Donia72 napisał(a)
Kasiu, ja tez bylabym chetna na taka samosiejkeKoszty pokryje

W takim razie pozwolę maluszkom rosnąć, a kosztami sobie głowy nie zaprzątaj .
Katkak 10:20, 23 lip 2014

elzbieta_g 11:07, 23 lip 2014

uf...przebrnęłam zakupy super szczególnie Baronek bo piękna trawka a borówkami z jogurtem to dopiero mi smaka narobiłaś, szczególnie o tej porze bo przed obiadem burczy mi w brzuchu a kto sadził roślinki? czyżby M?
Katkak 11:45, 23 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
uf...przebrnęłam zakupy super szczególnie Baronek bo piękna trawka a borówkami z jogurtem to dopiero mi smaka narobiłaś, szczególnie o tej porze bo przed obiadem burczy mi w brzuchu a kto sadził roślinki? czyżby M?

Teraz Emuś wyręcza mnie w ogródku już we wszystkim . I chyba nawet trochę to polubił .