Kasiu fajnie mieć boróweczki ja mam pięć krzaczków i są obsypane jagodami i dzieciaki jedza z krzaka po trochę ;d Kasia wyczytałam że masz hibiskusa .Powiedz gdzie siedzi chyba w słońcu i osłonięty bo miałam i mi zmarzł a tak chciałabym go mieć Trudny w hodowli ????
Kochana u mnie hibiskusy rosną jak szalone i nawet same się rozsiewają. Ten malinowy i różowy wyrosły z takich małych patyczków, które dostałam od wujka. A biały z bordowym środkiem to samosiejka. Szczerze mówiąc to te maluchy wyrywam jak chwasty bo by mi całkowicie ogródek zarosły. Jak chcesz to pozwolę im podrosnąć i wyślę Ci sadzoneczki. Dla mnie to krzewy piękne, bezproblemowe i bezobsługowe. Choć faktem jest, że mieszkam w dość dobrze osłoniętym miejscu i może dlatego nigdy zima im krzywdy nie zrobiła. Pozdrawiam. Dwa rosną w półcieniu, a trzeci w słońcu i wszystki9e świetnie sobie radzą.
uf...przebrnęłam zakupy super szczególnie Baronek bo piękna trawka a borówkami z jogurtem to dopiero mi smaka narobiłaś, szczególnie o tej porze bo przed obiadem burczy mi w brzuchu a kto sadził roślinki? czyżby M?