Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:08, 18 wrz 2014

Nallar napisał(a)
Zakupy zrobiłaś konkretne, czy Ty dokupiłaś jakiś dodatkowy skrawek ziemi?
Gdzie Ty to wszystko wsadzisz?
Pozdrawiam Was cieplutko.

Zmieści się zmieści Kochana. Miałam ochotę jeszcze więcej z tej szkółki przytargać, ale jeszcze mam na szczęście jakieś resztki samodyscypliny
Katkak 20:36, 18 wrz 2014

Wiem, że katuję zdjęciami tej rabatki, ale co poradzę jak to teraz chyba moje ulubione miejsce w ogródku
Luki 20:40, 18 wrz 2014

Ta żólta to jak najbardziej Delta Dawn, ale do tej drugiej jakoś nie przkonany jestem i nie wiem co to do końca jest najbliżej mi właśnie do Can Can
Nallar 20:59, 18 wrz 2014

Niebieskiego ani pasiastego groszku się nie doczekałam, więc chętnie zachwycam się Twoimi. Dynie jak piłeczki plażowe musiałaś dobrze je karmić
Katkak 21:03, 18 wrz 2014

Luki napisał(a)
Ta żólta to jak najbardziej Delta Dawn, ale do tej drugiej jakoś nie przkonany jestem i nie wiem co to do końca jest najbliżej mi właśnie do Can Can

A, chyba, że tak . Przy tej drugiej była nazwa, ale nie zapamiętałam niestety. Skleroza nie boli
Katkak 21:07, 18 wrz 2014

Nallar napisał(a)
Niebieskiego ani pasiastego groszku się nie doczekałam, więc chętnie zachwycam się Twoimi. Dynie jak piłeczki plażowe musiałaś dobrze je karmić

A może się jeszcze doczekasz? U mnie wciąż jeszcze sporo pączków. Dyni niczym nie karmiłam, ale rosła przy kompoście, więc sama się częstowała . Tak się rozbujała, że jeszcze chwila i by nas zarosła całkiem, więc już ją wycięliśmy. Ale zamrażarkę mam upchaną po brzegi . A te dwie ze zdjęcia jeszcze sobie leżą spokojnie. A to zdjęcie na dowód

Prawie pochłonęła moje anabelki.
jola54 21:14, 18 wrz 2014

Pozdrawiam Kasieńko! Jak Ty pięknie eksponujesz swoje roślinki!
Nallar 21:31, 18 wrz 2014

Katkak napisał(a)

A może się jeszcze doczekasz? U mnie wciąż jeszcze sporo pączków. Dyni niczym nie karmiłam, ale rosła przy kompoście, więc sama się częstowała . Tak się rozbujała, że jeszcze chwila i by nas zarosła całkiem, więc już ją wycięliśmy. Ale zamrażarkę mam upchaną po brzegi . A te dwie ze zdjęcia jeszcze sobie leżą spokojnie. A to zdjęcie na dowód

Prawie pochłonęła moje anabelki.

Faktycznie dynia zaszalała.
W ubiegłym roku (też miałam nadmiar)robiłam dekorację na Halloween, wyglądały super.
Kapibara 21:43, 18 wrz 2014

he, he dynia wędrowniczka
Pozdrówka wieczorne pozostawiam; rabatka z trawami fajna i nie katujesz, wiadomo, że najchętniej pokazuje się to, co już skończone i cieszy oczy
katarzynkak 23:04, 18 wrz 2014

Hej Kasiu. widzę, że u Ciebie dynia ładnie obrodziła. Co z nią robisz?