Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:46, 11 lis 2014

Znów poszalałam sobie dziś w ogródku, w sensie troszkę posprzątałam i taka refleksja mnie naszła, że fajnie gdyby mój ogródek był większy, piękniejszy, urządzony jakoś bardziej pomysłowo, ale jest jaki jest i takiego go kocham, bo jest mój . I ważne, że jest
malgorzata_s... 21:41, 11 lis 2014

Kasiu nie wyobrażam sobie ciebie w innym ogrodzie Twój ogród to ty a piękniejszy jest co dzień
Bardziej pomysłowi urządzony? To możliwe??? Cmok
Katkak 22:09, 11 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu nie wyobrażam sobie ciebie w innym ogrodzie Twój ogród to ty a piękniejszy jest co dzień
Bardziej pomysłowi urządzony? To możliwe??? Cmok

Mój kochany Gosiaczek .
Kasial 11:35, 12 lis 2014

Kasiu ten wiewiór wygląda jakby leżakował w najlepsze i delektował się Twoim przyjaznym ogrodem
Jesienne kolory mnie powalają. Berberys, klon super. Szkoda, że już prawie po liściach. Moje dwa małe berberysy z bordowych przebarwiły się na cudowny pomarańczowy i ognisty czerwony! ale już są łyse jak kolano, niestety.
W Twoim ogrodzie nie byłam (mam nadzieję, że kiedyś będę ) ale sprawia wrażenie tajemniczego, baśniowego
pasjonatkaam... 11:43, 12 lis 2014

Katkak napisał(a)
Znów poszalałam sobie dziś w ogródku, w sensie troszkę posprzątałam i taka refleksja mnie naszła, że fajnie gdyby mój ogródek był większy, piękniejszy, urządzony jakoś bardziej pomysłowo, ale jest jaki jest i takiego go kocham, bo jest mój . I ważne, że jest

Kasiu ,a ja bym chciała nawet najmniejszy ale pod nosem...wyjść rankiem gdy jeszcze mgła albo wieczorkiem z herbatą przysiąść na ławeczce i upajać się zapachem maciejki..to jest coś cudownego,może kiedyś bedzie mi dane.
Twój ogród jest baaardzo przytulny,naturalny,czuć w nim taką swobodę i to jest najpiekniejsze
BASIA8 11:51, 12 lis 2014

Kasieńko piękne jesienne widoki pokazujesz - ogródeczek coraz piękniejszy a będzie z każdym rokiem jeszcze piękniej Jak tam Malutka Królewna się miewa? - zdrowo u Was? Pozdrawiam.
Katkak 13:46, 12 lis 2014

Kasial napisał(a)
Kasiu ten wiewiór wygląda jakby leżakował w najlepsze i delektował się Twoim przyjaznym ogrodem
Jesienne kolory mnie powalają. Berberys, klon super. Szkoda, że już prawie po liściach. Moje dwa małe berberysy z bordowych przebarwiły się na cudowny pomarańczowy i ognisty czerwony! ale już są łyse jak kolano, niestety.
W Twoim ogrodzie nie byłam (mam nadzieję, że kiedyś będę ) ale sprawia wrażenie tajemniczego, baśniowego

Kasiulka biedny wiewiór był trochę wystraszony, bo Nuka obszczekała i przez chwilę taki właśnie biedny, "przyklejony" do gałęzi był. Jesienne kolory nie mają sobie równych. Choćby nie wiem jak krótko trwały, to i tak cieszy jak nie wiem co. Kasieńka mam nadzieję, że u mnie będziesz, nie raz i nie dwa . W końcu z Kielc wcale nie masz tak daleko . Zapraszam kiedy tylko masz czas i ochotę .
Katkak 13:47, 12 lis 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)

Kasiu ,a ja bym chciała nawet najmniejszy ale pod nosem...wyjść rankiem gdy jeszcze mgła albo wieczorkiem z herbatą przysiąść na ławeczce i upajać się zapachem maciejki..to jest coś cudownego,może kiedyś bedzie mi dane.
Twój ogród jest baaardzo przytulny,naturalny,czuć w nim taką swobodę i to jest najpiekniejsze

Dzięki Ewdciu za miłe słowa, a marzenia o domu z ogródkiem na pewno się spełnią .
Katkak 13:48, 12 lis 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko piękne jesienne widoki pokazujesz - ogródeczek coraz piękniejszy a będzie z każdym rokiem jeszcze piękniej Jak tam Malutka Królewna się miewa? - zdrowo u Was? Pozdrawiam.

Muminku mój, gdzie Ty tak ciągle znikasz? U nas na szczęście zdrówko jest. A jak u Was? Wszystkie Muminki w formie? Buziaki .
BASIA8 13:59, 12 lis 2014

Katkak napisał(a)

Muminku mój, gdzie Ty tak ciągle znikasz? U nas na szczęście zdrówko jest. A jak u Was? Wszystkie Muminki w formie? Buziaki .

Kasieńko Kochana jestem jestem znikam faktycznie, ale nic u Nas się nie dzieje wię jestem myślami z Wami. U Nas zdrowo - oby tak dalej Cała Młoda Rodzinka w formie, gożej z Moją Mamą alebędzie dobrze. Zapraszam do Doliny Muminków w odwiedziny.Buziaczki.