Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:24, 18 sty 2015

Nallar napisał(a)
Kasieńko wymyśliłaś już coś na rabatkę? Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała. Jak widzisz ja musiałam poprosić zdolniejszych o pomoc bo sama bym z tego nie wybrnęła. Cisy po cięciu przytyją, nawet jeśli to dziewczynki będą ładniejsze.

Ewcia faktycznie zaczekam najpierw aż pokażą się wszystkie hosty, paprocie i brunnery. W ten pusty kąt posadzę polecaną przez Bogdzie azalię. Gdzieś pewnie posadzę polecaną przez Łukasza choinę kanadyjską Jeddeloh. No i chyba zrobię obwódkę z trawek. Chodzi mi jeszcze kiścień po głowie, ale zobaczę ile miejsca tam zostanie. Ja też prosiłam mądrzejszych o pomoc. Ale w końcu po to tu jesteśmy . Gdybym była taki kozak i na wszystkim się znała to miałabym ogródeczek jak marzenie
czeresniowap... 16:10, 19 sty 2015

Czesc Kasiu i u Ciebie dawno nie byłam wiec postanowilam sie przywitac miło widziec Twoja buzie usmiechnieta No u ciebie to sie dzialo chyba od mojej ostatniej wizyty fiu fiu chyba sie nie bede nudziła u Ciebie pozdrawiam cieplutko))
Katkak 16:32, 19 sty 2015

czeresniowapomadka napisał(a)
Czesc Kasiu i u Ciebie dawno nie byłam wiec postanowilam sie przywitac miło widziec Twoja buzie usmiechnieta No u ciebie to sie dzialo chyba od mojej ostatniej wizyty fiu fiu chyba sie nie bede nudziła u Ciebie pozdrawiam cieplutko))

Hej Aniu, nie pamiętam kiedy mnie ostatni raz odwiedzałaś, ale mam nadzieję, że nie będziesz się nudzić .Pozdrawiam.
kasiek 18:05, 19 sty 2015

Katkak napisał(a)

Kasia nie mam żadnej wierzby. Kiedyś miałam mandźurską, ale sypnęła się staruszka.

No to super bo jak nic sie nie stanie mojej sadzonce-(po zimowych rewolucjach), to na wiosne będziesz już miała, właściwie zastanawiam się czy teraz Ci nie wysłać, będę obserwowac pogodę, ale miedzy nami nie ma daleko to poczta szybko działa to moze nie przemarznie. Napiszę ci jak wyślę
Katkak 20:40, 19 sty 2015

kasiek napisał(a)

No to super bo jak nic sie nie stanie mojej sadzonce-(po zimowych rewolucjach), to na wiosne będziesz już miała, właściwie zastanawiam się czy teraz Ci nie wysłać, będę obserwowac pogodę, ale miedzy nami nie ma daleko to poczta szybko działa to moze nie przemarznie. Napiszę ci jak wyślę

Moja szalona kobietka . Bardzo się cieszę, ale może bezpieczniej jednak będzie zaczekać do wiosny? Szkoda by jej było. Ale zdaję się na Ciebie .
czeresniowap... 23:21, 19 sty 2015

Katkak napisał(a)

Hej Aniu, nie pamiętam kiedy mnie ostatni raz odwiedzałaś, ale mam nadzieję, że nie będziesz się nudzić .Pozdrawiam.

ha, nic dziwnego ze nie pamietasz, bo ja slimok zamiast w Twoim watku to w moim Ci odpisalam wiec miałas prawo tego nie pamietac hihi tu ci wkleje to co Ci wówczas napisałam Witaj, ale masz bombowy taras

A dziekuje , dziekuje Mnie u Ciebie okienka i krzesełka urzekły ale nie tylko one bo w ogóle duzo ładnych rzeczy u ciebie i te kamyczki kolorowe i .... o mozna by pisac+ A ta fotka tarasu to wlasnie w trakcie zmian zrobiona Ale powiem Ci ze pobiegałam u Ciebie po ogrodeczku i pare wspolnych mianownikow odnalazlam na przykład takie kule wiklinowe tez mam u siebie, co prawda w mniejszych ilosciach ,na tarasie sobie wlasnie wisza na fotce ich akurat nie widac akcent lustrzany tez czeka az sie za niego wezme , lustro juz jest, ale musze poczekac do jesieni, a moze nawet wiosna je ustawie na wlasciwe miejsce, bo roze przesadzic musze by lustereczku miejsce ustapiła , no a teraz nie bardzo czas by ja wykopywac bo kwitnie jeszcze. No i jeszcze pare innych drobiazkow dostrzegłam Ogolnie Kasiu bardzo miło sie przebywa u Ciebie w ogrudeczku
czeresniowap... 23:22, 19 sty 2015

No i nudzic sie nie nudzilam , ty to masz talent łał..
BASIA8 14:03, 21 sty 2015

Hej Kasieńko - co Moje oczka widzą - Nasza Forumowa Królewna się pojawiła pomyśleć że myślałam ostatnio co tam u Małej - Mamusiu chcemy więcej takich pięknych widoków
U Nas duuuużo lepiej - ale teraz mamy mega wysyp ząbków - 8 sztuk nam wychodzi - Miki ma stany pogorączkowe i ciężko z jedzeniem bo się dziąseła urażają - ale damy radę powoli.
Ja troszke mam doła co by nie powiedzieć że dużego doła - wielkimi krokami zbliża się dzień powrotu do pracy smutno mi bardzo z tego powodu - ale niestety tak musi być bo wiadomo co dwie pensje to nie jedna.
Buziaki ślę dla Królewny i jej uroczej Mamusi
Katkak 20:57, 21 sty 2015

BASIA8 napisał(a)

Hej Kasieńko - co Moje oczka widzą - Nasza Forumowa Królewna się pojawiła pomyśleć że myślałam ostatnio co tam u Małej - Mamusiu chcemy więcej takich pięknych widoków
U Nas duuuużo lepiej - ale teraz mamy mega wysyp ząbków - 8 sztuk nam wychodzi - Miki ma stany pogorączkowe i ciężko z jedzeniem bo się dziąseła urażają - ale damy radę powoli.
Ja troszke mam doła co by nie powiedzieć że dużego doła - wielkimi krokami zbliża się dzień powrotu do pracy smutno mi bardzo z tego powodu - ale niestety tak musi być bo wiadomo co dwie pensje to nie jedna.
Buziaki ślę dla Królewny i jej uroczej Mamusi

Basiulka super, że u Was lepiej. A ząbki - taki już urok, że potrafią dać popalić. Basia ja też wkrótce wracam do pracy - końcem marca. Ale staram się pozytywnie do tego nastawić. Z czasem będzie trochę kiepsko, no ale teraz też nie mam go w nadmiarze. W każdym razie jest szansa, że w pracy uda mi się wypić ciepłą kawę, bo w domku nie zawsze . Głowa do góry, będzie dobrze .
malgorzata_s... 20:59, 21 sty 2015

Całuski zostawiam