Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 11:01, 12 lut 2015

Super maluchy Kasiu,

nie wiedziałam, że jesteś taką cierpliwą i wytrwałą duszyczką
Katkak 11:05, 12 lut 2015

Agania napisał(a)
Super maluchy Kasiu,

nie wiedziałam, że jesteś taką cierpliwą i wytrwałą duszyczką

Ja też nie
Nallar 12:11, 12 lut 2015

No to ja na swoje hosty będę musiała jeszcze poczekać, o ile coś wyrośnie. 14 stycznia wsadziłam kilka nasionek które udało mi się zebrać. Dbaj o nie i niczym nie poganiaj Ty wiesz co mam na myśli.
october 13:01, 12 lut 2015

Witaj Kasiu, dzięki za wizytę u mnie i pozostawienie śladu po sobie. Teraz już rozumiem dlaczego zasugerowałaś mi szukanie skarbów w mojej altanie Twoje "wynalazki" są super. Też bardzo lubię takie przeróbki. Naprawdę można wykorzystać wiele starych, niby niepotrzebnych rzeczy do ozdoby ogrodu i domu. Na razie nie obejrzałam całego Twojego wątku, tylko początek, ale stare krzesła, ramki, skrzynki, kamienie i korzenie naprawdę mi się podobają

Pozdrawiam i zapraszam na kolejne wizyty u mnie
Nallar 13:09, 12 lut 2015

Nocny Marku, wstawiłam ramki.
Katkak 13:46, 12 lut 2015

Nallar napisał(a)
No to ja na swoje hosty będę musiała jeszcze poczekać, o ile coś wyrośnie. 14 stycznia wsadziłam kilka nasionek które udało mi się zebrać. Dbaj o nie i niczym nie poganiaj Ty wiesz co mam na myśli.

Wiemy, wieeemy . Lecę ramki oglądać Nocny marku
Katkak 13:47, 12 lut 2015

october napisał(a)
Witaj Kasiu, dzięki za wizytę u mnie i pozostawienie śladu po sobie. Teraz już rozumiem dlaczego zasugerowałaś mi szukanie skarbów w mojej altanie Twoje "wynalazki" są super. Też bardzo lubię takie przeróbki. Naprawdę można wykorzystać wiele starych, niby niepotrzebnych rzeczy do ozdoby ogrodu i domu. Na razie nie obejrzałam całego Twojego wątku, tylko początek, ale stare krzesła, ramki, skrzynki, kamienie i korzenie naprawdę mi się podobają

Pozdrawiam i zapraszam na kolejne wizyty u mnie

Prawda Monisiu, uwielbiam wszelkie rupiecie .
Katkak 14:09, 12 lut 2015

Fajny dziś dzień . Najpierw przyszła zamówiona przeze mnie drewutnia

potem wybrałam się po nasionka

zahaczyłam jeszcze o "starocie" i kupiłam taką latarenkę (do przerobienia oczywiście). Utargowałam na 25zł
Nallar 15:04, 12 lut 2015

Szczęściara tyle dobra na raz, pewnie już szukasz farby na latarenkę. Mnie dzisiaj szczęście też dopisało, znalazłam stare krzesło ale z jego renowacją będę musiała czekać do wiosny.
Masz zdjęcie tej drewutni? ciekawa jestem jak wygląda.
AgataBC 15:11, 12 lut 2015

Fajne zakupy i zdobycze Kobeę już siej. Ja siałam w zeszłym roku pod koniec lutego i zdążyła tylko pąki wypuścić i nie zakwitła bo mrozy przyszły.. Jak wyrośnie druga para liści to zrób jej w doniczce obelisk z patyków, żeby się już piąć zaczęła przed wsadzeniem nasionek do ziemi namocz je przez kilka godzin w wodzie- ona długo wschodzi. W paczce było tylko 6 nasion-chyba dwa nie wykiełkowały wcale..

Ps.Te linie rabat to rysowałam dla przykładu- wiem, że proste to nie dla Ciebie. Ale schludniej ogródek wygląda jak ma spójne linie po obu stronach.

Powodzenia w wysiewie i tunningu latarenki