Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:49, 14 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiosny u mnie nadal niet Oglądam więc u was Latarenka miodzio

Gosia na pewno i do Ciebie wkrótce zawita wiosna, a wtedy znów będziemy podziwiać ten tulipanowy szał . Na dobre warto czekać . Buziaki
Karol99 21:56, 14 lut 2015

Ale piękna wiosna u Ciebie.
Nallar 01:24, 15 lut 2015

Kurcze w tej bramie jest jeszcze furteczka, miodzio, super rozwiązanie na długie a wąskie działki. Ciekawe ile może mieć lat.
Spacer po ogrodzie iści wiosenny, przypomniałaś mi o młodziutkich hortkach, muszę do nich zajrzeć.
Dziś przycinałam kępy orlików i widziałam nowe listeczki, chyba to już przyszła wiosna i oby została.
AgataBC 12:04, 15 lut 2015

Łoo jaaka piękna brama !! ja też bym wiedziała co z nią zrobić jakby mi się sięgła . Kasiu czytałam u Ewy, że poszukujesz nasion stipy. Mogę Ci wysłać trochę jeśli byś chciała bo zebrałam sporo jesienią.
Katkak 13:34, 15 lut 2015

Agcia napisał(a)
Łoo jaaka piękna brama !! ja też bym wiedziała co z nią zrobić jakby mi się sięgła . Kasiu czytałam u Ewy, że poszukujesz nasion stipy. Mogę Ci wysłać trochę jeśli byś chciała bo zebrałam sporo jesienią.

Brama boska, to fakt. Taka do tajemniczego ogrodu . Ciekawe czy na skupach złomu można aż takie cuda znaleźć (w gorszym stanie pewnie, ale jednak cuda). Mój wujek odwiedza czasem takie miejsca i znajduje różne skarby. Agatka co do nasion odpowiedziałam na pw.
AgataBC 18:45, 15 lut 2015

Byłam niedawno na fajnym złomowisku- było takie duże koło od sieczkarki, ale nie miałam kasy-duże i ciężkie. Ale wczoraj byłam w klamociarni i nakupiłam znowu drobiazgów. Złomowiska to super miejsca do szukania skarbów Odpisałam na pw.
pasjonatkaam... 18:50, 15 lut 2015

Starocia i klamoty to też moje tematy.Brama cudowna!!!Ja jestem na etapie poszukiwania jakiejś furteczki
Luki 19:39, 15 lut 2015

Na temat staroci i tym podobnych nic mądrego nie powiem bo to nie moje klimaty ale za to przebiśniegi muszę sobie gdzieś posadzić
Nallar 20:30, 15 lut 2015

Katkak napisał(a)

Brama boska, to fakt. Taka do tajemniczego ogrodu . Ciekawe czy na skupach złomu można aż takie cuda znaleźć (w gorszym stanie pewnie, ale jednak cuda). Mój wujek odwiedza czasem takie miejsca i znajduje różne skarby. Agatka co do nasion odpowiedziałam na pw.

Kasiu ostatnio też odwiedziłam takie miejsce jak skup złomu w poszukiwaniu właśnie furteczki(małej 60 lub 90 cm szeroka), potrzebuje do małego ogrodzenia jako zabezpieczenie przed moim wścibskim psem. Dowiedziałam się że na skupie za kg. złomu trzeba zapłacić 1,60 taka furteczka może ważyć nawet 80 kg jak doliczysz farby, robociznę to ten interes robi się żaden, chyba że trafisz jakiś wyjątkowo ładny okaz.
FrancoPolo 20:38, 15 lut 2015

Witam. To najwyższa pora na przycinanie klonów i innych drzew i krzewów. Ja akurat wczoraj poprzycinałem. Pozdrawiam.