Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

BASIA8 21:32, 20 lut 2015

Katkak napisał(a)

Dobrze, że jesteś Basiulka . Mam nadzieję, że jest już lepiej .

Kasieńko u Nas po 2 miesiącach ciężkich dni - nadeszedł czas spokoju - chwilo trwaj
ren133 22:34, 20 lut 2015

Witaj Kasiu,
Kiedyś pytałaś o Ambrowca gumball. Czy zdecydowałaś się ostatecznie na niego? I czy jest drogi?
Katkak 09:57, 21 lut 2015

BASIA8 napisał(a)

Kasieńko u Nas po 2 miesiącach ciężkich dni - nadeszedł czas spokoju - chwilo trwaj

Chwilo trwaj wiecznie . Całuję Was Basieńko . Nawet nie wiesz jak się cieszę .
Katkak 10:02, 21 lut 2015

ren133 napisał(a)
Witaj Kasiu,
Kiedyś pytałaś o Ambrowca gumball. Czy zdecydowałaś się ostatecznie na niego? I czy jest drogi?

Reniu ambrowce, które znalazłam w zeszłym roku w all, którymi byłam zainteresowana to szczepiony na pniu kulisty, a drugi był w formie kolumnowej. Wtedy wolałam kulisty, ale żadnego dostępnego już nie było, bo to był już październik. Teraz się cieszę, że ich nie było, bo ostatecznie chyba na kolumnowego się zdecyduję. Obydwa kosztowały 250zł. Chociaż kupno ambrowca chwilowo odłożę w czasie, ponieważ najpierw postanowiłam sprawić sobie grujecznik japoński. Prawdę mówiąc wolałabym drzewko (ambrowca) kupić gdzieś w szkółce, bo widzisz wtedy co kupujesz. Ale pytałam dopiero jesienią i mieli tylko drzewka nieszczepione, a takie drzewo jest za duże dla mojego ogródka. Ktoś tu na O... kupował gumball za 550zł. Niestety nie pamiętam kto. Pozdrawiam.
Katkak 10:10, 21 lut 2015

Pokazują się pierwsze maleństwa. Ach, jak mnie to cieszy

łubin
werbena

szałwia omszona biała
Katkak 21:12, 21 lut 2015

Serce mi rośnie, bo moje dziecię poprosiło dziś o swoje własne nasionka . Dostał więc tunbergię i wysiał sam, podlał, zabrał do swojego pokoju i zadeklarował, że będzie się nimi opiekował .
ren133 21:28, 21 lut 2015

Katkak napisał(a)

Reniu ambrowce, które znalazłam w zeszłym roku w all, którymi byłam zainteresowana to szczepiony na pniu kulisty, a drugi był w formie kolumnowej. Wtedy wolałam kulisty, ale żadnego dostępnego już nie było, bo to był już październik. Teraz się cieszę, że ich nie było, bo ostatecznie chyba na kolumnowego się zdecyduję. Obydwa kosztowały 250zł. Chociaż kupno ambrowca chwilowo odłożę w czasie, ponieważ najpierw postanowiłam sprawić sobie grujecznik japoński. Prawdę mówiąc wolałabym drzewko (ambrowca) kupić gdzieś w szkółce, bo widzisz wtedy co kupujesz. Ale pytałam dopiero jesienią i mieli tylko drzewka nieszczepione, a takie drzewo jest za duże dla mojego ogródka. Ktoś tu na O... kupował gumball za 550zł. Niestety nie pamiętam kto. Pozdrawiam.

Dziękuję Ci bardzo A wiesz może kto ma klona brillantissima?
Katkak 21:47, 21 lut 2015

ren133 napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo A wiesz może kto ma klona brillantissima?

Niestety nie wiem.
malgorzata_s... 22:01, 21 lut 2015

Synuś mamuni Oby mu tak zostało- Buziak
Katkak 22:31, 21 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Synuś mamuni Oby mu tak zostało- Buziak

Też trzymam kciuki żeby Mu tak zostało Gosiaczku .