Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anusia 20:52, 11 mar 2015

Katkak napisał(a)
Robię taką kulę do ogrodu. Od jednej cioci dostałam trochę szklanych pastylek przezroczysto-niebieskich, od drugiej zielonych i tak sobie kombinuję. Niestety w połowie ich brakło, więc jaka kula będzie tego nie wiem, bo nie mam pojęcia jakie pastylki uda mi się dokupić .

Dobry pomysł. Ja bym odkleiła dwie zielone pastylki i zrobiła w kolorze srebrnym dolną część, tylko pytanie z czego? Moje hobby to robutki z rzemienia
Mysza 20:57, 11 mar 2015

Zdolna kobietko śliczny krokusik
Katkak 20:58, 11 mar 2015

Anusia napisał(a)

Dobry pomysł. Ja bym odkleiła dwie zielone pastylki i zrobiła w kolorze srebrnym dolną część, tylko pytanie z czego? Moje hobby to robutki z rzemienia

Anusia pokaż proszę te robótki z rzemienia. Uwielbiam rzeczy z rzemienia
Katkak 20:58, 11 mar 2015

Mysza napisał(a)
Zdolna kobietko śliczny krokusik

Gosia byłam dziś zerknąć czy pokazały się jakieś nowe krokusiki, ale jeszcze nie. Na dobre trzeba czekać
Nallar 21:09, 11 mar 2015

No kobitko....
Kuleczka jak się patrzy, jakiej jest średnicy i na jakiego kleju używasz musisz zdradzić, wyjścia nie masz.
Ciekawa jestem to będzie kula leżąca, wisząca, stojąca...wiesz już artystko Ty moja?
Anusia 21:20, 11 mar 2015

Katkak napisał(a)

Anusia pokaż proszę te robótki z rzemienia. Uwielbiam rzeczy z rzemienia

Wyślę ci na priv
elzbieta_g 21:21, 11 mar 2015

Katkak napisał(a)

Eluś artystka to np. Jola, która maluje piękne obrazy. Ja to taki szperacz jestem . Nawet mnie nie strasz, że po powrocie do pracy, aż tak cienko z czasem, bo ja też za parę dni wracam . Buźka.

nie straszę ale w moim przypadku to masakra, na forum już niestety mam najmniej czasy ....czytam co by być na bieżąco ale piszę rzadko
Katkak 22:15, 12 mar 2015

Nallar napisał(a)
No kobitko....
Kuleczka jak się patrzy, jakiej jest średnicy i na jakiego kleju używasz musisz zdradzić, wyjścia nie masz.
Ciekawa jestem to będzie kula leżąca, wisząca, stojąca...wiesz już artystko Ty moja?

Ewcia używałam zwykłej Kropelki. Zrobiłam dwie kule - większą i mniejszą. Chba będą leżały, bo strasznie ciężkie teraz są. Chciałam zrobić wbijane na kijkach, ale jednak za ciężkie. Buźka.
Katkak 22:17, 12 mar 2015

Anusia napisał(a)

Wyślę ci na priv

Widziałam, śliczności . Dzięki
Katkak 22:17, 12 mar 2015

elzbieta_g napisał(a)

nie straszę ale w moim przypadku to masakra, na forum już niestety mam najmniej czasy ....czytam co by być na bieżąco ale piszę rzadko

O matko...Mam nadzieję, że jakoś to będzie .Zresztą jak przestanę się tu pojawiać, to będzie wiadomo dlaczego