Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anusia 18:26, 05 mar 2015

BASIA8 21:55, 05 mar 2015

Kasiek u Nas faktycznie wszystko dobrze
kasiek 06:27, 06 mar 2015

No i super kulka wychodzi, kilka lat i będzie doskonała Zdrówka życzę całej rodzinie zwłaszcza Filipkowi
Katkak 09:24, 07 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Kasiek u Nas faktycznie wszystko dobrze

Basieńko nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę
Katkak 09:26, 07 mar 2015

kasiek napisał(a)
No i super kulka wychodzi, kilka lat i będzie doskonała Zdrówka życzę całej rodzinie zwłaszcza Filipkowi

Kasia myślę, że faktycznie kulka będzie fajnie rosła. Szkoda, że nie widziałaś jak Krzysiek ją ciachną. Zrobił to z taką wprawą i pewnością jakby niczym innym się nie zajmował, a ja wymiękłam, bo bałam się, że zepsuję :/. Dzięki za życzenia zdrowia. Zadziałały bo Fifi już prawie zdrów, jeszcze odrobina kaszlu Mu została. Buziaki.
Katkak 09:32, 07 mar 2015

A tu taka niespodzianeczka przyszła do mnie od Ewci z "Ogródka Ewy". Spodziewanka i niespodzianka - bo spodziewałam się gałązek derenia i nasion orlika, a niespodzianka bo dostałam jeszcze trzmielinę, serwetki i takie śmieszne włoski do różnych różności . Ewunia dzięki raz jeszcze .
A tu moja radosna twórczość . Drzwi do domku ogrodowych elfów. Przecież też muszą gdzieś mieszkać .
Nallar 19:18, 07 mar 2015

Kasiu baw się dobrze
Wstawiłam u siebie nazwy i zdjęcia trzmielinek.
Katkak 19:33, 07 mar 2015

Ewciu obie są śliczne i obie mam, ale od przybytku głowa nie boli
AgataBC 20:20, 07 mar 2015

Kasia w workach z igliwiem sosen możesz zrobić super kwaśny kompost pod rh., wrzosy itp. Zalej je trochę wodą, zawiąż, odstaw w cień i na jesień będzie jak znalazł chyba, że wysypałaś je na kompost. Ja do ogrodu wyruszam na porządki po niedzieli.

U Ciebie kosy a u mnie sowy w nocy dają czadu, aż myślę, żeby im budkę zrobić. Piękne jest to pohukiwanie..
Katkak 17:14, 08 mar 2015

Agcia napisał(a)
Kasia w workach z igliwiem sosen możesz zrobić super kwaśny kompost pod rh., wrzosy itp. Zalej je trochę wodą, zawiąż, odstaw w cień i na jesień będzie jak znalazł chyba, że wysypałaś je na kompost. Ja do ogrodu wyruszam na porządki po niedzieli.

U Ciebie kosy a u mnie sowy w nocy dają czadu, aż myślę, żeby im budkę zrobić. Piękne jest to pohukiwanie..

Chętnie spróbuję przygotować taki kompost . Sowy, ale czadzik