Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 15:00, 15 mar 2015

Jak w tej piosence - bojak nie Ty to kto?
Buziole dla Młodego i 100% od Cioci no i dziewczynek oczywiście
Edyta10 21:24, 15 mar 2015

Kasiu ale koszyczek i te kule są super i śliczne pierwsze kwiatuszki
Katkak 21:45, 15 mar 2015

kasiek napisał(a)
Jak w tej piosence - bojak nie Ty to kto?
Buziole dla Młodego i 100% od Cioci no i dziewczynek oczywiście

Kasieńka Młody wycałowany, dzięki wielkie . Też wysyłamy Wam moc całusów, dla ślicznych 3 kobietek . Impreza zakończona, chata (powiedzmy ) ogarnięta, dzieciaki śpią, więc łapię oddech .
Katkak 21:47, 15 mar 2015

Edyta10 napisał(a)
Kasiu ale koszyczek i te kule są super i śliczne pierwsze kwiatuszki

Dzięki Edytko. Mam nadzieję, że jak słoneczko zaświeci to pojawi się więcej kwiatuszków. Wiosną w ogrodzie dzieją się cudowości. Przy jednym żółtym krokusiku uwijają się i pszczoły i nawet motyl przemknął. Co się będzie działo kiedy więcej kwiecia się pojawi? Cudowności .
AgataBC 17:44, 16 mar 2015

Kasiu wschodzą Ci te stipy?? bo moje siane z tych nasion z ogrodu nie i nie wiem czy wzejdą bo te co kupiłam w Obi już są spore.. chyba coś było nie tak z tymi moimi nasionkami..
wiewiora 19:19, 16 mar 2015

Katkak napisał(a)
Kulę, którą wczoraj zaczęłam wykończyłam innymi pastylkami, bo identycznych nie udało mi się kupić. Ale może ma to swoje plusy... Można ją odwracać i wygląda jak zupełnie inna
z jednej strony taka:

a z drugiej taka:

i jeszcze druga, trochę mniejsza do kompletu

widziałam w pasmanterji takie małe koralii podłużne i okrągłe może by sie dało na klej w te puste miejsca ,albo delikatnie farbą srebrzanką pomalować szczeliny.
Katkak 19:46, 16 mar 2015

Agcia napisał(a)
Kasiu wschodzą Ci te stipy?? bo moje siane z tych nasion z ogrodu nie i nie wiem czy wzejdą bo te co kupiłam w Obi już są spore.. chyba coś było nie tak z tymi moimi nasionkami..

Niestety nie Agatko.
Katkak 19:47, 16 mar 2015

agnieszka_podpora napisał(a)

widziałam w pasmanterji takie małe koralii podłużne i okrągłe może by sie dało na klej w te puste miejsca ,albo delikatnie farbą srebrzanką pomalować szczeliny.

Dzięki Aga. Coś pokombinuję
malgorzata_s... 19:51, 16 mar 2015

Kasiu ładny członek dzisiaj był Popracowałam w ogrodzie i jestem obolała ale szczęśliwa
Katkak 20:13, 16 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ładny członek dzisiaj był Popracowałam w ogrodzie i jestem obolała ale szczęśliwa

Gosiaczek ja zdążyłam dziś tylko hortki przyciąć, ale i tak cieszy . Zrobiłam trochę odkładów i sadzonek. Przy okazji okazało się, że nie tylko ogródek mam z gumy, ale parapety też . Udało się jeszcze upchnąć kolejne doniczki z sadzonkami . Buźka.