Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 19:24, 13 mar 2015

Ale kule czadowe - dodadzą koloru na rabacie, szczególnie na takiej co będą kwiaty w kolorze nieba i śniegu
Nawet nie musisz miec je na wysokości, spróbuj położyć gdzieć na żwirku, między trawkami na przykład
Półeczka śliczna, nie wyjdę z podziwu nad Twoimi zdolnosciami
I śliczne fotki ptasiów!
Początkiw pracy są ciężkie po przerwie bo myślisz o dzieciach, pracy, domu ogrodzie- słowem mózg paruje... Ale po jakiś czasie stajesz się mistrzem organizacji i samo się zaczyna układać
Trzymam kciuki - powodzenia!
Anusia 19:27, 13 mar 2015

Kule wyszły czaderskie, półeczka dostała nowe życie. Super! Ja mam niewiele ostatnio czasu, przed nami najgorszy chyba etap a tuż za nim przeprowadzka.
malgorzata_s... 19:29, 13 mar 2015

Kasia ty to chyba nie sypiaszCudności porobiłaś Przed te drzwiczki to krasnalka teraz trzeba
Katkak 20:02, 13 mar 2015

Edyta10 napisał(a)
Witam Cię Kasiu po dłuuuugiej nieobecności, troszkę spoglądałam co u Ciebie, ale chyba wszystkiego nie nadrobię
ściskam Cię wiosennie

Edytka, gdzieś Ty była, gdy Cię nie było?
Katkak 20:02, 13 mar 2015

Ala106 napisał(a)
Fajne kule, kobieto ale Ty masz pomysły.
A ja wreszcie zamówiłam ławeczkę i już się na nią cieszę.

Koniecznie pochwal się jak ławeczka będzie już skręcona i pomalowana
Katkak 20:12, 13 mar 2015

Karol dzięki

Kasia taki mam plan, żeby leżały na żwirku, bo miały być wbite na patykach, ale są za ciężkie. Zastanawiam się tylko jak będzie z ich trwałością na zewnątrz, ale pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że uda mi się równie dobrze zorganizować. Buźka .

Anusia jeszcze chwila i będziecie na swoim, cudowne uczucie ,

Gosiaczku staram się wykorzystywać każdą wolną chwilę na przyjemności, bo jak wrócę do pracy to ten czas drastycznie się skurczy. Krasnalka poszukam, bo zrobić chyba nie umiem .
malgorzata_s... 20:16, 13 mar 2015

Kasiu w Obi urocze skrzaty widziałam Nawet miałam kupić bo gdzieś na necie widziałam takie drzwiczki jak twoje ale ja nie mam takiego talenta jak Ty
Katkak 20:40, 13 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu w Obi urocze skrzaty widziałam Nawet miałam kupić bo gdzieś na necie widziałam takie drzwiczki jak twoje ale ja nie mam takiego talenta jak Ty

Nie musisz mieć talenta . Masz przecież mnie . Gosiaczek najbliższe Obi mam... w Krakowie .
Nallar 21:03, 13 mar 2015

Może krasnalek
http://modelina-art.blogspot.com/2012/08/krasnal.html
Katkak 21:20, 13 mar 2015

Nallar napisał(a)
Może krasnalek
http://modelina-art.blogspot.com/2012/08/krasnal.html

Ewcia niesamowita jesteś .