Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Napia 20:38, 18 mar 2015

Kasiu, na stipie się nie znam, bo w tym roku pierwszy raz ją siałam, ale w ubiegłym roku moja werbena miała focha i pokazała się bardzo późno - chyba dopiero po 2 miesiącach, więc się za bardzo nie przejmuj. Gdyby jednak Tobie nie wzeszła, daj znać, poszukam na rabacie, może się wysiała
Katkak 20:45, 18 mar 2015

Napia napisał(a)
Kasiu, na stipie się nie znam, bo w tym roku pierwszy raz ją siałam, ale w ubiegłym roku moja werbena miała focha i pokazała się bardzo późno - chyba dopiero po 2 miesiącach, więc się za bardzo nie przejmuj. Gdyby jednak Tobie nie wzeszła, daj znać, poszukam na rabacie, może się wysiała

Aguś no właśnie werbena pokazała się bardzo szybko po wysianiu, ale cały szkopuł polega na tym, że jest tyciusieńka i chyba wcale nie rośnie.
Mysza 07:57, 19 mar 2015

Katkak napisał(a)

Kasiu cudnie
Drzwiczki do zaczarowanego ogroduBardzo mi sie podobają i pierwsze skojarzenie miałam z Alicją w Krainie Czarów
Napia 14:27, 19 mar 2015

Katkak napisał(a)

Aguś no właśnie werbena pokazała się bardzo szybko po wysianiu, ale cały szkopuł polega na tym, że jest tyciusieńka i chyba wcale nie rośnie.

Lubi ciepło U mnie naprawdę ruszyła, gdy wystawiłam ją na taras, ale to było po przymrozkach, chyba w maju
pasjonatkaam... 18:23, 19 mar 2015

Kasiu ja miałam początkowo też takie wrażenie,że stoi w miejscu ale już ruszyła,każda ma już po cztery listki i idzie w górę ,policzyłam,że mam ich 130 są jeszcze puste miejsca na paletce więc albo reszta wyjdzie w swoim czasie albo już nie
kasiek 19:16, 19 mar 2015

Sliczne te krokusiki we wrzoścach i wrzosach!
Kolorki cudniaste, a w drzwiczki sie zmieszczę?
Anusia 19:25, 19 mar 2015

Drzwiczki świetnie wplecione, brakuje Alicji by mogła je otworzyć i wejsć do zaczarowanej krainy.
Katkak 19:47, 19 mar 2015

Gosiu, Aga, Ewciu mam nadzieję, że werbena jednak się namyśli i ruszy. Pożyjemy, zobaczymy.
Katkak 19:49, 19 mar 2015

kasiek napisał(a)
Sliczne te krokusiki we wrzoścach i wrzosach!
Kolorki cudniaste, a w drzwiczki sie zmieszczę?

Dzięki Kasieńko. Ty chudzinko jak byś się doooobrze skuliła , to może byś się zmieściła . Ale kiepski z Ciebie materiał na krasnoludka
Katkak 19:50, 19 mar 2015

Anusia napisał(a)
Drzwiczki świetnie wplecione, brakuje Alicji by mogła je otworzyć i wejsć do zaczarowanej krainy.

Dzięki Anusia. Fajnie, że tak Ci się kojarzą bo zamiar mój był właśnie taki, by dla dzieci wyczarować trochę bajki w ogrodzie .