Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 16:16, 24 maj 2015

Jeszcze jeden ogrodowy obraz. Miał za zadanie rozświetlić trochę to ciemne miejsce pod murkiem. I chyba rozświetlił.

i widoczek z okna
Katkak 16:37, 24 maj 2015

Jak patrzę na moją ukorzenioną w zeszłym roku hortkę, to wcale nie wydaje mi się duża. Ale znalazłam zdjęcia zeszłoroczne i jak porównam to nawet urosła . W dodatku będzie kwitnąć
2014

2015

Katkak 16:54, 24 maj 2015

kasia 13:56, 25 maj 2015

bajkowa aranżacja z trawami, poidełko dla ptaków czad - skąd takie masz?
kasia 13:58, 25 maj 2015

moje hortki nie mają jeszcze pąków, mam 5 sztuk które sama wyhodowałam. To znaczy mąż zrobił zaszczepki bo ma rękę do tego
kasia 13:59, 25 maj 2015

widziałam w tle u Ciebie piwonie. Pamiętaj zrobić zdjęcia - ja też zrobię swoim
Katkak 21:22, 25 maj 2015

Kasia poidełko kupiłam w takiej rupieciarni. Lubię to miejsce bo właśnie takie różne fajne rzeczy można tam znaleźć. Takie własnoręcznie wyhodowane hortki cieszą chyba jeszcze bardziej . Piwonie na pewno obfocę .
Katkak 21:39, 25 maj 2015

Moje rh sprawiły mi wielką niespodziankę. Kupiony w zeszłym roku Roseum Elegans postanowił zakwitnąć dwoma kwiatkami, choć myślałam, że nie będzie miał ani jednego . Bogdzia zdiagnozowała mu chlorozę i wszystko już mam do leczenia oprócz tego Pinivitu nieszczęsnego. Ale wydaje mi się, że i tak wygląda trochę lepiej

A ta sierotka to już w ogóle kosmos, że tak zakwitnie . On jest biedny od samego początki. Mam go z 8 lat, a przez ten czas w ogóle nie urósł, poza tym widać, że nie jest w dobrej formie. Budowlańcy też mu życia nie ułatwili. Szczerze mówiąc w tym roku miałam go już definitywnie eksmitować, a w jego miejsce dać rodka na pniu. Chyba wyczuł pismo nosem i wziął się za siebie, bo... Zobaczcie sami
Kapibara 22:13, 25 maj 2015

Kasiu macham wieczorową porą Ależ u Ciebie pięknie się dzieje! Idziesz jak burza, niedługo miejsca Ci zabraknie dla nowych roślinek
Ja ślicznie poproszę o nazwę tego łososiowego Rodka z podpisem na fotką Majowo, bo cudny jest; jeszcze takiego nie widziałam
Katkak 22:45, 25 maj 2015

Kapibara napisał(a)
Kasiu macham wieczorową porą Ależ u Ciebie pięknie się dzieje! Idziesz jak burza, niedługo miejsca Ci zabraknie dla nowych roślinek
Ja ślicznie poproszę o nazwę tego łososiowego Rodka z podpisem na fotką Majowo, bo cudny jest; jeszcze takiego nie widziałam

Aguś zlikwidowałam warzywnik, więc miejsca troszkę mam. Wiem, że zaraz go nie będzie, ale i tak cieszy . Dzięki wielkie, a co do rh odpisałam u Ciebie .