Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa_w_ogrodzie 23:17, 30 maj 2015

Jak zawsze zdjęcia cudne, ogród aż kipi kolorami i soczystą zielenią.
Z czym masz posadzone piwonie mam taką rabatkę piwoniową + liliowce, nie wiem czy to pasuje i chciałabym dosadzić coś co po piwoniach będzie ładnie kwitło.
Chyba Łukaszowi podeślę zdjecia moich berberysów i przetestuję moją odwagę. Do kiedy można je ciąć? Już za późno?
MAD 23:19, 30 maj 2015

Niesamowity busz. Świetnie się wszystko przenika. Robi to niesamowite wrażenie...
Katkak 23:27, 30 maj 2015

Agcia napisał(a)

No przecież to genialne a ta balia to cuudoo !!

Dziękuję Agatka i za ciepłe słowa i za inspirację
Katkak 23:29, 30 maj 2015

kasia napisał(a)
super zmiany, musiałaś się narobić przy tej kostce, ale warto, będzie pięknie

Dzięki KAsia. Kręgosłup trochę dziś w kość dostał, bo przy tej kostce ciągle w kucki, ale uwielbiam takie zmęczenie
Katkak 23:33, 30 maj 2015

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
Jak zawsze zdjęcia cudne, ogród aż kipi kolorami i soczystą zielenią.
Z czym masz posadzone piwonie mam taką rabatkę piwoniową + liliowce, nie wiem czy to pasuje i chciałabym dosadzić coś co po piwoniach będzie ładnie kwitło.
Chyba Łukaszowi podeślę zdjecia moich berberysów i przetestuję moją odwagę. Do kiedy można je ciąć? Już za późno?

Ewciu dziękuję . Ja też mam piwonoe z liliowcami . Tzn mam rządek piwonii, między nimi dwa liliowce, reszta na końcu, a potem już zaczyna się rabata z trawami, hortensjami i berberysami. Postaram się jutro zrobić takie całościowe zdjęcie to sama zobaczysz. Co do cięcia to lepiej Łukasza zapytaj, ale wydaje mi się, że już za późno. Powiem Ci, że nawet się nie spodziewałam, że to cięcie aż tak zadziała. Były takie chudziutkie, a teraz kulki normalnie .
Katkak 23:33, 30 maj 2015

MAD napisał(a)
Niesamowity busz. Świetnie się wszystko przenika. Robi to niesamowite wrażenie...

Baaardzo dziękuję
malgorzata_s... 23:33, 30 maj 2015

Ale się dzieje, kosteczka będzie jak u mnie Balia super pomysł
Katkak 23:41, 30 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale się dzieje, kosteczka będzie jak u mnie Balia super pomysł

Tak Gosiaczek, jak u Ciebie. Podoba mi się takie wykończenie rabat . A pomysł z balią jest od Agatki z Ogrodu pachnącego lasem . Od każdego coś dobrego . Buźka
Ala106 09:05, 31 maj 2015

Marzę o kostce wokół rabat, trawa przerastająca mnie wykańcza . Super będziesz miała. A widoczki ogrodowe piękne, jak z tajemniczego ogrodu. Baaaardzo fajnie, ślicznie i nastrojowo, bajkowo. O balii nie wspomnę, jakbym taką miała, to poszła by w ruch.
Nallar 10:01, 31 maj 2015

Wierciłaś otwory w wanience?
Moje dwie jeszcze stoją puste, brak pomysłu, może w przyszły roku jakoś je zagospodaruje.
Na rabatach robi się gęściutko, obrzeże z kostki nada im jeszcze więcej elegancji.
Bólu plecków troszkę zazdroszczę.