Kasiu ,ale broń boże nie chciałam Cię zniechęcić tylko ostrzec, tak jak pisała Gosia w swoim wątku, że ekspansywny, wiele osób na forum go ma i jest super , popytaj jeszcze ich. jak masz na niego ochotę to sadz! i nie słuchaj moich głupot , najwyżej za parę lat się go pozbędziesz. czekam na fotki z zakupów
Ok Eluś, zastanowię się jeszcze A teraz potrzebuję szybkiej pomocy, bo nie wiem gdzie lepiej posadzić te berberysy, doradźcie proszę, tylko szybciutko jeśli mogę prosić
posadzić t utaj:
czy może jednak tutaj: Trochę cisów jeszcze zabrakło i może berberysami wykończyć tę rabatę. Sama nie wiem Ratunku
Ja nie umiem doradzać. Wiem jak sadzić technicznie.
Cisy w jednej linii z berberysami na pewno nie, powinna być ciągłość. Jak chcesz przełamać rabatę to berberysy jak na rysunku 2.
Równy żywopłot zawsze dobrze wygląda. Jeżeli berberysy rozrzucone to powstaje kompozycja ale jeżeli w rządku, to świadczy o jakiejś przegrodzie i wtedy 3 w rządku jakoś tak mało. Ale pod szopką może pasować jak im coś dołożysz.
Pod okienkami zdecydowanie One urosną duże i zaczną ci przeszkadzać na rabacie. azalia też urośnie i będą się gniotły Tu już idź konsekwentnie tymi cisami.
Dzięki Kochane moje, niezawodne jesteście Ewuniu cisów mi po prostu brakło, a może inaczej: kasy też mi brakło Dokupię w tygodniu. Lecę więc sadzić Buziaczki Gosia, wiesz, że Cię uwielbiam?