Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:19, 17 paź 2013

Agatka, teraz mam mało czasu w tygodniu żeby w ogródku poszaleć, a dziś urlop, syniu w przedszkolu, więc grzech było nie skorzystać. Mnie po tym wycinaniu wierzby dalej coś w ręce skrzypi Kolega powiedział, że to chyba ścięgno. Ale jak wlazło, to i wylezie
Katkak 21:25, 17 paź 2013

Gosia najbardziej zwróciłam uwagę na te niskie czarne, jedna taka trawka kosztowała 11zł. A inne tak (bardzo) mniej więcej bo dobrze nie pamiętam też coś koło 11 - 12zł. A na całkiem wysokie już nie patrzyłam bo stały na końcu i nie chciałam leźć do nich co by nie kusiło
malgorzata_s... 21:27, 17 paź 2013

Dzięki
Katkak 21:33, 17 paź 2013

W tej szkółce byłam pierwszy raz, dowiedziałam się o niej od teścia. Wszystko tam podpisane, także nie ma ściemy, chcesz cisa takiego - to taki, berberysa takiego - to taki. I tak powinno być
WilczaGora 21:34, 17 paź 2013

ładny dzionek Ci się udał
podglądałam od rana Twoje poczynania, jeszcze trakcie pracy zagladałam i widziałam radośc po zakupach ale teraz po posadzeniu to dopiero musi Cie roznosić..znam to szczególne, cudowne uczucie...
mega zmęczenie i ta wspaniała ogrodowa satysfakcja !!!

tak, tak ja tez jestem uzależniona
dziurawe buty... ale kolejna odmiana żurawek lub innych cudawianek kupiona !!!

buziaki z Wilczej ślę
Katkak 21:44, 17 paź 2013

Dzięki Ewuś, o tak, gęba cieszy się od ucha do ucha Żal mi, że nie widzę tych nowych roślinek z okna. Nawet mama mi powiedziała, że na urodziny zamiast mi coś kupować to po prostu da mi kasę, żebym sobie roślinki jakieś kupiła, bo wie, że z tego mam radochę największą Dziś nawet nie jestem zmęczona. Generalnie początek tygodnia był średniawy, więc jak poharciłam od rana z łopatą to od razu przeszło wszystko No i te zakupy... Też całuję
leon60 21:45, 17 paź 2013

Prześliczne żurawki kupiłaś
Luki 21:46, 17 paź 2013

Widziałem żurawy już wcześniej ..... piękne wielkie zdrowe okazy i za bardzo przystępną cene. Spokojnie wiosną będzie je można podzielić. Jeżeli będziesz chciała je całkowicie dzielić to myśle, że 8 sadzonek będzie. Dokładnie nie powiem bo nie widzę ile pędów jest pod liścmi
elzbieta_g 21:59, 17 paź 2013

Katkak napisał(a)
Dzięki dziewczyny, a teraz żurawki giganty

żurawki naprawdę mega , ja też kupowałam po 10 zł też ładne ale twoje to giganty. Gosiu ja trawki kupowałam po 5zł te niziutkie (nazwy oczywiście nie pamiętam) i po 10 te większe ale na wiosnę będzie z czego podzielić
agatanowa 22:03, 17 paź 2013

Kasia, może brzózkę jakąs szlachetniejszą kup, są takie nieduże rosnące do 3-5 m, czekaj no ostatnio cos oglądałam, jak namierzę to wkleję

edit: http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Betula%20pendula%20'Gracilis'&lang=1