Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:54, 17 paź 2015

Sebek napisał(a)
I znów spotkanie było Macham do Was

Sebciu oby jak najwięcej takich spotkań. A może i Ty dasz się zaprosić?
Katkak 18:56, 17 paź 2015

eee_taam napisał(a)
ooo widze was dziewczynki

Kasia ty wcale nie masz takiego małego ogródka ...teraz widzę, że jeszcze sporo ci się zmieści ...róże na płot przed tuje daj!

Justyś sama widzisz, że tak dług lista chciejstw w pełni uzasadniona
kasiek 18:57, 17 paź 2015

eee_taam napisał(a)
ooo widze was dziewczynki

Kasia ty wcale nie masz takiego małego ogródka ...teraz widzę, że jeszcze sporo ci się zmieści ...róże na płot przed tuje daj!

Fotki z robione przez mojego eMa a więc zupełnie inna perspektywa - nie detale a całokształt - ale faktycznie dopiero na nich widac u u Kasi wcale tak mało miejsca nie jest!
kasiek 19:01, 17 paź 2015

Katkak napisał(a)
Kasia nie ważne czy przelotem, czy nie - ważne, że byliście i mam nadzieję, że wejdzie Wam to w krew, zawsze jesteście u nas baaaardzo pożądanymi gośćmi . A słowa, które napisałaś to miód na me serce . Wszystkie roślinki już posadzone, foty na szczęście dało się zrobić więc później coś wrzucę .

Rany to dobrze ze aparat cały I dobrze że zdażyłaś posadzic bo wszędzie lało - my dopiero przed chwilą wróciliśmy do domu - strasznie mokro - jutro Twojego kolosa wsadzę - achhhh jest taki śliczny

I widywać sie na pewno będziemy często bo my również uwielbiamy Wasze towarzystwo i możemy w zimie także bawić razem
A robote odwaliliście wspaniałą, piękne kolorowe pudełeczko, pełne magi i ciepła - jak Wy sami
19:06, 17 paź 2015
Katkak napisał(a)

Justyś sama widzisz, że tak dług lista chciejstw w pełni uzasadniona

nawet jak będzie całkowita ciasnota ..to ociupinkę uszczuplisz trawnik ..i też będzie to zasadne
Katkak 19:58, 17 paź 2015

eee_taam napisał(a)

nawet jak będzie całkowita ciasnota ..to ociupinkę uszczuplisz trawnik ..i też będzie to zasadne

No parz jak my się rozumiemy . A tak na serio, to póki dzieciaki małe obiecałam sobie, że trawnika nie tknę, ale kiedyś przecież urosną...
Katkak 19:59, 17 paź 2015

kasiek napisał(a)

Rany to dobrze ze aparat cały I dobrze że zdażyłaś posadzic bo wszędzie lało - my dopiero przed chwilą wróciliśmy do domu - strasznie mokro - jutro Twojego kolosa wsadzę - achhhh jest taki śliczny

I widywać sie na pewno będziemy często bo my również uwielbiamy Wasze towarzystwo i możemy w zimie także bawić razem
A robote odwaliliście wspaniałą, piękne kolorowe pudełeczko, pełne magi i ciepła - jak Wy sami

Kolorowe pudełeczko pełne magii i ciepła - rany jak ładnie, fajna nazwa wątku by była . Ale fajnie, że będziemy się widywać, zima minie nam raz dwa .
Katkak 20:08, 17 paź 2015

Kasiulka przywiozła mi taką azalię . Cudeńko, prawda? Zobaczcie jak pięknie jej się liście przebarwiły . Posadzona na dopiero tworzonej rabatce . Mam też wieeele innych roślinek, ale nie zdążyłam dziś wszystkiego obfocić .
Jarząb Flanrock - mój nowy nabytek. Wyciepałam stamtąd marnie rosnącą sosnę, przycięliśmy aronię i zrobiło się fajne miejsce dla tego przystojniaka . Jego "matką chrzestną" jest Agata z Ogrodu naturalnego pachnącego lasem . Agatko dzięki - śliczny jest

Katkak 20:16, 17 paź 2015

Kupiłam też brzozę, ale nie Gracilis niestety, dlatego odsprzedam ją koledze, który ma wieeeeelki ogród. Pani nie udało się sprowadzić Gracilis, więc sugerując się wyglądem liścia przywiozła mi brzozę Crispa. I wszystko byłoby pięknie, ładnie, gdyby nie to, że Gracilis dorasta do 5m, a Crispa do 20m . No nic, kiedyś jeszcze kupię tę Gracilis.

dokupiłam jeszcze bergenię, bo aż się tu jeszcze jedna prosiła.

i kulkę bukszpanową kupiłam do przedogródka . Przesadzę tam jeszcze cisa, dosadzę trochę Ice dance i będę czekać aż wszystko się rozrośnie. Więcej roślin nie będę tam sadzić, bo wcześniej było dużo i wyszła z tego katastrofa
I jeszcze moje jesienne wariacje na parapecie przed wejściem do domu

Katkak 20:21, 17 paź 2015

mój synek nazywa to skarbami jesieni i uważa, że są piękne. Razem to wszystko zbieraliśmy

Dereń od Ewci tak ślicznie się przenarwił