Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

marzena 00:34, 17 paź 2015

z tym zapachem grujecznika to chyba sprawa przereklamowana...
mam grujecznika już trochę lat i jakoś nie bardzo czuję te wszystkie zapachy , o których czytam
mały jesienny spacerek zaliczony u Ciebie, ja też dzisiaj miałam prace, dzieliłam i przesadzałam liliowce, przesadzałam małe hortensje itp
pozdrawiam
sylwia_slomc... 01:24, 17 paź 2015

marzena napisał(a)
mam grujecznika już trochę lat i jakoś nie bardzo czuję te wszystkie zapachy , o których czytam
mały jesienny spacerek zaliczony u Ciebie, ja też dzisiaj miałam prace, dzieliłam i przesadzałam liliowce, przesadzałam małe hortensje itp
pozdrawiam

Pewnie jak z kielichowcem wonnym mam dwa i coś tam czuć w świeżych kwiatuszkach, ale dopiero jak się nos wsadzi w niego i to jeszcze nie każdy pacnie , ale to bardzo słaby zapach, kora i liście .......ja nie czuję. Ale grujecznika chcę ze wzgl. na wybarwianie jesienne
Katkak 08:51, 17 paź 2015

marzena napisał(a)
pozdrawiam

Sama nie wiem Marzenko jak to z tym zapachem, będę niuchać dalej . Ale w sumie jest tak piękny, że ten zapach nie jest mi absolutnie do szczęścia potrzebny . Dziś miało być słoneczko, a pada. Liczę jednak na to, że przestanie, bo w ogródku jeszcze kupa roboty . Pozdrawiam.
Katkak 08:52, 17 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Pewnie jak z kielichowcem wonnym mam dwa i coś tam czuć w świeżych kwiatuszkach, ale dopiero jak się nos wsadzi w niego i to jeszcze nie każdy pacnie , ale to bardzo słaby zapach, kora i liście .......ja nie czuję. Ale grujecznika chcę ze wzgl. na wybarwianie jesienne

Sylwuś on jest cudny cały rok. Nawet latem gdy listki są zielone zwyczajnie, to i tak mają swój urok bo są w kształcie serduszek. Tysiące zielonych, cudownych serduszek. Musisz go mieć .
kasiek 18:37, 17 paź 2015

Kasienko - dziękujemy za ciepłe i pełne serdecznosci przyjęcie, strasznie nam przykro że bylismy tylko przelotem, ale cóż - dobre i to
Postep jaki poczyniłaś w ogrodzie jest po prostu powalający - czy raczej jaki poczyniliście - bo tu ogrodników jest dwóch

Kosteczka wyszła rewelacyjnie, placyk pod huśtawką też - piekne detale architektoniczne z nich!
Pieknie u Was jesienia - tak kolorowo dzieki dużym juz drzewom - niesamowity kawał roboty! I to jak pieknie - a te trawy z hotrtami i berberysami są perfekto!
Dziękujemy raz jeszcze i kilka foci zostawiam

My tu tuli tuli a eMus ciężko pracuje
kasiek 18:38, 17 paź 2015

Zostań bohaterem swojego ogrodu - Krzysiu dzięki za wykopanie tego smoka

Kasiulka duzy buziak dla Was
Sebek 18:40, 17 paź 2015

I znów spotkanie było Macham do Was
18:45, 17 paź 2015
ooo widze was dziewczynki

Kasia ty wcale nie masz takiego małego ogródka ...teraz widzę, że jeszcze sporo ci się zmieści ...róże na płot przed tuje daj!
kasiek 18:53, 17 paź 2015

Wiesz Kasiulka patrzę na fotki z czerwca i powiem Ci że jesien u Ciebie wydobywa całe piekno klonów - zobacz
to czerwiec

A to październik

A kosteczka super podkreśliła rabaty!
Katkak 18:53, 17 paź 2015

Kasia nie ważne czy przelotem, czy nie - ważne, że byliście i mam nadzieję, że wejdzie Wam to w krew, zawsze jesteście u nas baaaardzo pożądanymi gośćmi . A słowa, które napisałaś to miód na me serce . Wszystkie roślinki już posadzone, foty na szczęście dało się zrobić więc później coś wrzucę .