Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

jona 02:00, 19 paź 2015

Przychodzę do Ciebie nacieszyć sie kolorami jesieni . Ślicznie jest
Jesienne ozdoby z kasztanów i gałązek też urokliwe. Ja sobie wyszukuję jednago kasztana i noszę go w kieszeni kurtki. Uśmiecham się, gdy go dotykam, a teraz często ręce wędrują do kieszeni, żeby nie marzły
kasiek 08:37, 19 paź 2015

Jakie Ty piekne focie robisz ! Przepiekna jesień u Ciebie! faktycznie grujecznik jak mój judaszowiec świeci a jarzab bomba ! Za karmniczek brawa!!! Zuch chłopak, jeszcze Iga powinna tam swoją łapcie odcisnąć. Azali dosać cisów, będzie super zna ich tle kontrastować. I foc bo dobrze Ci wychodzi
ryska 15:05, 19 paź 2015

Kasiu ale ciekawostek nam pokazałaś i karmnik jedyny w swoim rodzaju, grujecznik, hosty pięknie przebarwione...Hortensja Renate bardzo pięknie wygląda, zaciekawiła mnie. Z racji na imię może zaproszę ją do ogrodu pozdrowionka
Katkak 20:29, 19 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu.. zgadzam sie.. hosty teraz mają swoje kolejne 5 minut
Grujecznikiem mnie nie denerwuj... pokazać Twojego muszę mojemu

Akcja karmnikowa fajna, uczy wrażliwości dzieci na przyrodę. O "swoje" się zawsze lepiej dba

Tak, hosty aż świecą na rabatach . Ania może to jest sposób: pokażę mojego grujecznika twojemu i się chłopina zawstydzi i zrehabilituje . Wypatrujemy teraz ptaszków w nowym karmniku . Pozdrawiam .
Katkak 20:29, 19 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Obiecał, że jak się do Ciebie wybierze to mam u niego miejscówkę to trzymam Go za słowo

Tak widziałam, fajnie
Katkak 20:30, 19 paź 2015

jona napisał(a)
Przychodzę do Ciebie nacieszyć sie kolorami jesieni . Ślicznie jest
Jesienne ozdoby z kasztanów i gałązek też urokliwe. Ja sobie wyszukuję jednago kasztana i noszę go w kieszeni kurtki. Uśmiecham się, gdy go dotykam, a teraz często ręce wędrują do kieszeni, żeby nie marzły

Asiu cieszę się tymi kolorami codziennie, bo codziennie chyba coś się zmienia. Ja przepadam za jesienią - od zawsze . Pozdrawiam .
Katkak 20:32, 19 paź 2015

kasiek napisał(a)
Jakie Ty piekne focie robisz ! Przepiekna jesień u Ciebie! faktycznie grujecznik jak mój judaszowiec świeci a jarzab bomba ! Za karmniczek brawa!!! Zuch chłopak, jeszcze Iga powinna tam swoją łapcie odcisnąć. Azali dosać cisów, będzie super zna ich tle kontrastować. I foc bo dobrze Ci wychodzi

Kasia dzięki . Cieszę się tymi jesiennymi kolorami jak dziecko nową zabawką . Focę codziennie, chcę zatrzymać te kolory na długie, zimowe kolory . Buziolek .
Katkak 20:33, 19 paź 2015

ryska napisał(a)
Kasiu ale ciekawostek nam pokazałaś i karmnik jedyny w swoim rodzaju, grujecznik, hosty pięknie przebarwione...Hortensja Renate bardzo pięknie wygląda, zaciekawiła mnie. Z racji na imię może zaproszę ją do ogrodu pozdrowionka

Reniu ta horta to zeszłoroczny prezent od Kasi. Śliczna jest o każdej porze roku. Ma jaśniejsze liście od innych ogrodowych i już nawet to jest w niej niesamowite .
Danucha 20:35, 19 paź 2015

Kasiu ślicznie u Ciebie, naturalnie i tak swojsko. Grujecznik, klon i jarząb wymiatają, ....a te karmniki i skarby jesieni cudne. Pozdrawiam
gierczusia 20:43, 19 paź 2015

O jakiejś roślinie doczytałam ,źe już prawie łysa jak kolano i ja ogłaszam oficjalny protest, gdyź..bardzo lubię łysych bez podtekstów
Ujrzałam też cudne kule na patyku wbite w ziemię takie malowane w niebieskości...cuuuudowne po prostu

Zobaczyłam dziś Twoj ogród z szerszej perspektywy , na którą się wcześniej nie natknęłam..tak se myślę...źe u Ciebie Kasiu musi być ...niezmiernie romantycznie
Ps...karmnik zajedwabisty jak to mówią moi uczniowie

Buziole