Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 20:46, 19 paź 2015

Katkak napisał(a)

Kasia dzięki . Cieszę się tymi jesiennymi kolorami jak dziecko nową zabawką . Focę codziennie, chcę zatrzymać te kolory na długie, zimowe kolory . Buziolek .

Kasiu ja już zboczona jestem ogrodowo i jadąc dziś do lekarza ślipiłam jakie drzewa na jakie kolory w jakich zestawieniach najładniej wyglądają Ludziom po ogródkach tez ślipię z za płota
Katkak 20:47, 19 paź 2015

Danucha napisał(a)
Kasiu ślicznie u Ciebie, naturalnie i tak swojsko. Grujecznik, klon i jarząb wymiatają, ....a te karmniki i skarby jesieni cudne. Pozdrawiam

Dziękuję bardzo, staram się żeby tak właśnie było - swojsko i naturalnie, nic spod linijki. Cieszę się, że to widać . Och te kolorki to dla mnie wieeelka radość . Pozdrawiam.
Katkak 20:49, 19 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu ja już zboczona jestem ogrodowo i jadąc dziś do lekarza ślipiłam jakie drzewa na jakie kolory w jakich zestawieniach najładniej wyglądają Ludziom po ogródkach tez ślipię z za płota

Sylwuś to zdrowy objaw, wszyscy tutaj tak mamy . Ja czasem jak idę piechotką kukam do ogródków i liczę ile roślin rosnących w nich chciałabym mieć I wiesz jak droga szybko mija?
Katkak 20:51, 19 paź 2015

gierczusia napisał(a)
O jakiejś roślinie doczytałam ,źe już prawie łysa jak kolano i ja ogłaszam oficjalny protest, gdyź..bardzo lubię łysych bez podtekstów
Ujrzałam też cudne kule na patyku wbite w ziemię takie malowane w niebieskości...cuuuudowne po prostu

Zobaczyłam dziś Twoj ogród z szerszej perspektywy , na którą się wcześniej nie natknęłam..tak se myślę...źe u Ciebie Kasiu musi być ...niezmiernie romantycznie
Ps...karmnik zajedwabisty jak to mówią moi uczniowie

Buziole

Eluś do łysych absolutnie nic nie mam, a nawet o licznych zaletach słyszałam . Eluś przyjedziesz to sama ocenisz jak się urządziłam . Karmniś w dechę, nie? Patrzę przez okno i widzę jak macha do mnie wielkie, uśmiechnięte serducho na karmniku i od razu banana mam od ucha do ucha .
Katkak 22:32, 19 paź 2015

śliczna, kolorowa trawka NN

pokazuje się więcej kolorków
Katkak 22:38, 19 paź 2015

Chryzantemy od Małej Mi

te już prawie, prawie

hortensje i miskanty przebarwiają się na złotko
Katkak 22:46, 19 paź 2015

Katkak 22:50, 19 paź 2015

a to mój ogród i moje chłopaki w 2011r
AnnaCh 23:01, 19 paź 2015

No sporo się zmieniło
zawitka 09:16, 20 paź 2015

Kasia niech Ci rosną p piękanie kwitną ta bodzichy moje też zmieniają kolor a na wiosnę zmienią mijsce OOOOo npatrzę na nich przez okno i skorka w nich buszuje