Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 10:42, 24 paź 2015

Lampionik (do ogrodu oczywiście) ze słoika. Zrobię ich więcej.
Filomena 10:43, 24 paź 2015

Kasiu
rzeczywiście nie dajesz wytchnienia - piękna jesień u Ciebie, u mnie wreszcie też zaczyna się przebarwiać, do niedawna było strasznie buro
Filomena 10:44, 24 paź 2015

Lampioniki super
i wisienki - jakżeby inaczej, cała Ty !
sylwia_slomc... 11:10, 24 paź 2015

Filomena napisał(a)
Lampioniki super
i wisienki - jakżeby inaczej, cała Ty !

Kasia śliczny - to papier ryżowy czy serwetka? Bardzo mi się podoba wykończenie. czym impregnowałaś werniksem ? Papiery ryżowe mają różną gramaturę jakby dać ciut cieńszy to światło by ładniej przeświecało
dominika_ 11:17, 24 paź 2015

Witaj Kasiu
Przyleciałam do Ciebie od Sylwii U Ciebie wizyta to już mus na dłuższą chwilę, jet co pooglądać, a pismo obrazkowe to ja bardzo lubię. Świetne masz dekoracje w ogrodzie i z tego co zdążyłam popatrzeć to "hand made" Jeśli pozwolisz to przycupnę na tych biało-niebieskich mebelkach na dłużej by zapoznać się z Twoim pięknym ogrodem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Urszulla 11:29, 24 paź 2015

Kasiu, fajne gadżety sama robisz roślinki jesienią przecudne lubię nawet żółć usychających host gdy jest słonecznie
Katkak 11:29, 24 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasia śliczny - to papier ryżowy czy serwetka? Bardzo mi się podoba wykończenie. czym impregnowałaś werniksem ? Papiery ryżowe mają różną gramaturę jakby dać ciut cieńszy to światło by ładniej przeświecało

Sylwuś to zwykła serwetka. Papieru ryżowego jeszcze nigdy nie używałam.
Katkak 18:36, 24 paź 2015

Filomena napisał(a)
Kasiu
rzeczywiście nie dajesz wytchnienia - piękna jesień u Ciebie, u mnie wreszcie też zaczyna się przebarwiać, do niedawna było strasznie buro

Kolory cudne, ale ogród nie duży więc wkoło Macieju to samo pokazuję, więc możecie mieć dość . Ale jesień kocham po prostu. Cieszę się, że lampionik Ci się podoba .
Katkak 18:38, 24 paź 2015

dominika_ napisał(a)
Witaj Kasiu
Przyleciałam do Ciebie od Sylwii U Ciebie wizyta to już mus na dłuższą chwilę, jet co pooglądać, a pismo obrazkowe to ja bardzo lubię. Świetne masz dekoracje w ogrodzie i z tego co zdążyłam popatrzeć to "hand made" Jeśli pozwolisz to przycupnę na tych biało-niebieskich mebelkach na dłużej by zapoznać się z Twoim pięknym ogrodem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Przycupnij śmiało Dominiczko i się rozgość. Zrobię kawy, albo... grzańca? . Wpadaj jak najczęściej, bardzo mi miło .
Katkak 18:39, 24 paź 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, fajne gadżety sama robisz roślinki jesienią przecudne lubię nawet żółć usychających host gdy jest słonecznie

Dzięki Uleńko. Ja też lubię takie złote hosty, ale niektóre robią się już brzydkie.