Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

AlKa 22:10, 24 cze 2014

Na pierwszym planie Glediczja trójcierniowa 'Sunburst'.
Ja mam szczepioną. A naparstnice niestety przekwitają już. Też jestem nimi zauroczona ostatnio.
AlKa 10:32, 26 cze 2014

Kiedy to wszystko urośnie

Z bliska w niektórych miejscach jest całkiem całkiem. Planuje poszerzyć tą rabate i dodać niskie piętro, ale raczej nie w tym roku.

AlKa 10:59, 26 cze 2014

Pojawiła sie propozycja zbudowania altany, w taki sposób, że zastawiłaby ten widok. Na szczęscie udało się znależć inne miejsce i altana zasłoni część budynków których nie znoszę.
Jagodaa 11:04, 26 cze 2014

Faktycznie werbena moich rozmiarów . Ale skoro ma zakwitnąć, to zakwitnie.

Nic się nie przejmuj, wszystko urośnie, zanim się obejrzysz. Podlewanie Florovitem jest czasochłonne, ale naprawde dobrze robi roślinom .
AlKa 21:50, 26 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
Faktycznie werbena moich rozmiarów . Ale skoro ma zakwitnąć, to zakwitnie.

Nic się nie przejmuj, wszystko urośnie, zanim się obejrzysz. Podlewanie Florovitem jest czasochłonne, ale naprawde dobrze robi roślinom .

Latam z florowitem, boję się aby nie za często.
Zeta 21:53, 26 cze 2014

Ślicznie tu ...piękna naparstnice białe też kacem hahahah......fajnie skomponowane surfinie ......i wogóle kolorowo
AlKa 07:34, 27 cze 2014

Zeta napisał(a)
Ślicznie tu ...piękna naparstnice białe też kacem hahahah......fajnie skomponowane surfinie ......i wogóle kolorowo

Witam Dzięki za komplement Naparstnica faktycznie mi sie trafiła Jak się rozmnoży to sie podzielę.
BEATA_S 07:45, 27 cze 2014

AlKa napisał(a)
Kiedy to wszystko urośnie

Szybciej niż myślisz Te rośliny to tak dziwnie rosną, niby nie rosną, niby niewiele, a jak podejdziesz bliżej to się okazuje, że są większe od ciebie ha ha
Bardzo ładnie, tylko kancik można poprawić - jak u mnie Biorę się za nie chyba w weekend .

Aaa , gdybyś miała nadwyżkę nasion naparstnicy to zapisz mnie w kolejkę
AlKa 15:32, 27 cze 2014

BEATA_S napisał(a)

Szybciej niż myślisz Te rośliny to tak dziwnie rosną, niby nie rosną, niby niewiele, a jak podejdziesz bliżej to się okazuje, że są większe od ciebie ha ha
Bardzo ładnie, tylko kancik można poprawić - jak u mnie Biorę się za nie chyba w weekend .

Aaa , gdybyś miała nadwyżkę nasion naparstnicy to zapisz mnie w kolejkę

Ooo tak kanciki i trawnik czeka na koszenie.
O naparstnicy będę pamiętać
AlKa 20:42, 28 cze 2014

Zeta napisał(a)

I wpadłam po uszy. Roztocze mnie pochłonęło. Czytam wątek Kasi między7 prasowaniem zasłon, bo dziś u mnie burza i prace ogrodowe odwołane.