Wszystko przez to,że jest tyle pięknych roślin, które chciałabym jeszxze mieć ja w tamtym roku kupiłam biała piwonie i piękna była, mam nadzieje ze w tym roku będzie miała jeszxze więcej kwiatów.
Łubina mam, tylko nie wiem czy to łubina, czy jakiś chwast zaczął mi wychodzić?!
To nie łubin.Zostaw to , zobaczymy co się wykluje.Wygląda to jak seler.
A jaskry to takie podobne do różyczek, mają takie zwarte kwiaty.Ja w ub.r. wysadziłam ale nic z tego w ogóle nie pokazały się, a sasanki same mi się wysiewają.
Sasanki a jaskry totalna różnica, inne kwiaty.
Oj tak, łatwo nie jest, strasznie markotna, płaczliwa jest. Jak jej nie przejdzie do jutra pojadę z nią na pogotowie, dzisiaj rano też miała 38,5, przeciwgoraczkowe obniżają jej do 37,5 może jak teraz zwiększe jej dawki spadnie całkiem. Tak to jest jak wymyślają jakieś dawki 6 w 1, kiedyś dziecko szczepilo się normalnie, a teraz już coś nowego wymyślili.
To jak u Ciebie ma pół centymetra, to może u mnie jeszxze się pokaże, ja to zawsze w tyle jestem
Oj Kamilka szkoda, szkoda czosnków, na jesień spróbuję posadzić je w doniczkach i zadolowac, tylko czy to coś da? Jedne tulipany też w doniczce dałam i się nie pokazały jeszcze nie zdziwilabym się gdyby też pognily.