Ryśku dawno u ciebie nie byłam a tu takie z rozmachem przygotowania do aranżacji jesiennych, wrzosy piękne i pozostałe zakupy super ja jestem dopiero na etapie planowanie rabaty wrzosowej
Witam.Panie Rysiu mam pytanie dotyczące czerwonego buka.Widzę że chyba szczepiony na pniu ,pendula ? Przez pana kupiłam sobie czerwonego buka, jest szczepiony bardzo nisko i chyba raczej nie będzie pendulą. A bardzo chciałam takiego samego.
Muszę wyrazić moje uznanie dotyczące wczesniej omawianego wiązu holenderskiego.Jest bardzo zgrabnie przycinany , nie wiedziałam,że można taki modelowy pokrój uzyskać .Czy on rośnie w cieniu?
Kilku moich znajomych ma je w słońcu i straszą, popalone liście są wręcz czarne,chyba mają do tego grzyba.
Strasznie dawno śladu nie zostawiałam, choć czasem zaglądałam, podziwiając niezmiennie Twój ogród
To dziś postanowiłam jednak nie zaglądać "na gapę"
Piękny Twój ogród, nieustająco, bez względu na pore roku
Piękne kwiaty kupiłeś, nie mogę doczekać się kiedy pokażesz, jak wkomponujesz je w ogród
Ryszardzie, mam jeszcze pytanko:
Czy Twój milin i bluszcz pnią się na siatce czy na jakiejś pergoli?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ryśku, chciałam się zapytać o donicze w kaształcie walca z delikatnym wzorem u góry. Gdzie takowa kupiłeś i jakich jest rozmiarów. Bardzo mi wpadła w oko.