Będę gapić się całą familią w telewizornię i nawet opłacę rachunki za ostatnie 3 miesiące (bo tyle telewizornia nie włączana

Ja to chyba TV uruchamiam by odpisać rachunki do zapłaty
Obiela na liście, dzięki wielkie za nią.... a teraz pognębię pytaniami..
Jak duży krzak kupiłeś i ile lat rośnie?? A przynajmniej ile potrzeba jak takie kupię w sklepie (niestety tylko Internet się zostaje).
Kupiłam powojnika, który na poczatku mi się ni podobał, a teraz się zaczął podobać... jak się Twój zwie.. gdzieś podawałeś, ale szukaj wiatru w polu...
Jesteś okropnym perfekcjonistą i z Twego powodu się zaoram na śmierć w ogrodzie.. wejdę popatrzę, potem wpadam w szał.. i do ogrodu, robota w lesie, strzelają do mnie, a ja grzebię i próbuje chociaż co gorsze. Potem wracam do domu, a tu nie lepiej i znów mina marsowa.... Niestety trzeba siadać do roboty, bo to trzeba zrobić i w dzień ogród, w nocy praca... na dom brakuje trzeciej pory dnia z 12 godzin
Czy masz jakiś patent na czystą wodę w oczku... oczywiście oprócz wymiany.... ale swojej kałuży nie wymienię
Ale nic nie zmienia faktu, że Twój ogród jak najbardziej zasługuje na program telewizorny
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.