Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

JoannA 12:56, 02 sty 2016

Agania napisał(a)

Jak pięknie wyglądają te pędzelki. Co to jest Aganiu? Poproszę o jeden kłos
malgorzata_s... 12:57, 02 sty 2016

Cudny mroźny krajobraz Kochana wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku Buziaki
Agania 13:12, 02 sty 2016

Iwk4 napisał(a)

Byłam zobaczyć w wizytówce.
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/72/723709/original.JPG
Piękna. Sama mam dwie na obeliskach upięte, ale młode jeszcze.

New Down jest piękna, takiej obfitości w kwitnieniu brakuje nie jednej róży, ale są inne równie piękne, o których marzę.... teraz niech śpią spokojnie do wiosny

A teraz to co kłujące bardzo mnie cieszy z tym słońcem i mrozem

Agania 13:16, 02 sty 2016

Mysza napisał(a)
Agatko bardzo lubię do Ciebie zaglądać.Piękne fotki.
A rudzielca pomiziaj pod uszkiem ode mnie
Pozdrawiam.

Rudzielec pomiziany, już chyba lepiej się czuje, na ogród chce lecieć, ale wolę go na razie w domu trzymać, niech się kuruje
W ogrodzie marzną łapki nie tylko kocie

Urszulla 13:18, 02 sty 2016

Ładnie pospacerowałaś po mroźnej krainie ja przy okazji, ale teraz trzeba zagrzać nos i łapki przy cieple kominka
Agania 13:22, 02 sty 2016

JoannA napisał(a)

Jak pięknie wyglądają te pędzelki. Co to jest Aganiu? Poproszę o jeden kłos

Będę pamiętać Joasiu, ale wolę wysłąć Ci sadzonkę, rozplenica japońska Hameln, mam jeszcze dla Ciebie nasionka, ośmiał czeka, wkrótce dostaniesz liścik
Modrzewie bez igiełkowe

JoannA 13:26, 02 sty 2016

Agania napisał(a)

Będę pamiętać Joasiu, ale wolę wysłąć Ci sadzonkę, rozplenica japońska Hameln, mam jeszcze dla Ciebie nasionka ośmiał czeka, wkrótce dostaniesz liścik

Aganiu,
mam tę rozplenicę ale na tym zdjęciu nie rozpoznałam. Jak przezimują siewki (mam sporo) to pół ogrodu obsadzę.
Nasiona ośmiału bardzo chętnie
Agania 13:32, 02 sty 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudny mroźny krajobraz Kochana wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku Buziaki

Dziękuję Gosia, my szczęśiarze z ogrodami będziemy mieli zawsze to co najpiękniejsze naturę pełną niespodzianek

Mroźno dzisiaj było

Agania 13:37, 02 sty 2016

Urszulla napisał(a)
Ładnie pospacerowałaś po mroźnej krainie ja przy okazji, ale teraz trzeba zagrzać nos i łapki przy cieple kominka

Ulcia nie ma to jak w domku, ale jak takie słońce za oknem, to wysiedzieć w domu nie mogę

klonów nie widać

nie pościnałam
Agania 13:50, 02 sty 2016

JoannA napisał(a)

Aganiu,
mam tę rozplenicę ale na tym zdjęciu nie rozpoznałam. Jak przezimują siewki (mam sporo) to pół ogrodu obsadzę.
Nasiona ośmiału bardzo chętnie

Sikorko wyślę liścikem w poniedziałek, wiem jak nie możesz sę doczekać zielonych parapetów, ja zbierałam plastikowe pojemniki po owocach i też bedę siać...muszę sprawdzić czy cynie, mi wykiełkują, bo zbierałam mokre i wyglądające na przegniłe kwiatostany, zasuszone mam, jak nic z tego nie będzie to będę się pilnować następnym razem, przy zbieraniu też trzeba być czujnym

Jeszcze moje dwa świerki pospolite Bohemicki...lubię je

jeżowzgórze

magnoliowy szpaler

miskanowa łacha z magnolią parasolowatą liści jeszcze nie pozbierałam..mam dużo czasu