Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 13:53, 02 sty 2016

Agania 13:58, 02 sty 2016

Agania 14:01, 02 sty 2016

Taką nijaką zimę mam w ogrodzie

siakowa 14:03, 02 sty 2016

Brrrr nie zmarzlas podczas sesji ? pozdrawiam
waldek727 14:08, 02 sty 2016

Po takim spacerku Aganiu to teraz usiądź sobie przy kominku z gorącą herbatą i ugrzej sobie łapki. Jak zwykle pięknie pokazany dojrzały ogród w zimowej odsłonie.
Pozdrawiam.
JoannA 14:14, 02 sty 2016

Agania napisał(a)

Sikorko wyślę liścikem w poniedziałek, wiem jak nie możesz sę doczekać zielonych parapetów, ja zbierałam plastikowe pojemniki po owocach i też bedę siać...muszę sprawdzić czy cynie, mi wykiełkują, bo zbierałam mokre i wyglądajće na przegniłe kwiatostany, zasuszone mam, jak nic z tego nie będzie to będę się pilnować następnym razem, przy zbieraniu też trzeba byc czujnym

Jeszcze moje dwa świerki pospolite Bohemicki...lubię je

Kusicielko Aganiu
Piękne są ale musiałabym znowu karczować trawnik, a do dziś czuję skutki moich jesiennych poczynań.
Na magnolię już znalazłam miejsce, mandżurska wylatuje wiosną z ogrodu! I jeszcze Olę planuję posadzić.
Buziaki
Anda 14:28, 02 sty 2016

Ty masz przynajmniej jakąś zimę, szronik, mrozik itp. U mnie to w ogóle nie wiadomo, co to za pora roku

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasiek 15:25, 02 sty 2016

no prosze trochę mnie nie było i tyle nadrabiania Ale zaczynam od Ciebie i tego slicznego widoczku

Agania napisał(a)
Ogród zimowy styczniowy i srebrzysty

Pięknie masz poukładane te kamienie, tak niesamowicie naturalnie! U mnie woda też zamarzła, jedynie w miejscu gdzie jest napowietrzacz to jest małe źródełko przy którym ustawiają się kolejki ptaszków
Sosenki faktycznie szkoda, ale bez chorób się nie obejdziemy, zwłaszcza przy takiej ilości roślin - mam tak samo, bardzo się trzeba teraz pilnować.

Widoczki z szadzią cudowne, u Ciebie zawsze pięknie to wygląda, ja na razie odsprzątałam dom po remoncie, na ogród nie było czasu, kwieciem mam ale na tapecie

Może jutro wyjdę i pofocę, kurcze - temp - 10 ciekawe czy mi accuba przeżyje....
Agania 15:27, 02 sty 2016

siakowa napisał(a)
Brrrr nie zmarzlas podczas sesji ? pozdrawiam

Sesja przebiegała w dwóch etapach...bo mrozik poczułam..ale miskanty przed mrozem zdążyłam uwiecznić

Agania 15:46, 02 sty 2016

waldek727 napisał(a)
Po takim spacerku Aganiu to teraz usiądź sobie przy kominku z gorącą herbatą i ugrzej sobie łapki. Jak zwykle pięknie pokazany dojrzały ogród w zimowej odsłonie.
Pozdrawiam.

Rogrzałam się już dzięki eMusiowi...ale to on mnie wypchnął na sesję zdjęciową, brutalnie wyrwał mnie ze słodkiego snu....jak zobaczył ogród oniemiał z wrażenia, więc mamy wspólne foty, ale moje rączki teraz grzeje eM