Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

mira 22:54, 30 mar 2016

To co już wykreślasz z listy. Ja już mam pkt 1, 8 i 9 to w ramach kopniaka do roboty co nie zmienia faktu że cały kwiecień pełny robót wszelkich.

Super masz tę skrzynkę na listy.

pozdrawiam
Agania 22:57, 30 mar 2016

Justyna napisał(a)
Pogrzebałam w wyszukiwarce i zobacz co wyszperałam

To ta rabata, która została mi w pamięci. Zdjęcie zrobione przez Dzidkę.

Tu zdjęcie Danusi

A tu przecudny okaz Bogusi z zacionego. Jeden egzemplarz miał przeszło 20 kwiatów!

Justynka, zatraciłam się w martagonach....dziękuję Ci za inspiracje, one wnoszą tyle świeżości do ogrodu, mają swój czar, tworzą też nutkę tropikalności w ogrodzie, to lubię, a nie miałam pomysłu jak je wpasować w ogród
buziak
Agania 23:00, 30 mar 2016

yolka napisał(a)
Przeczytałam listę prac do wykonania i przez moment cieszyłam się, że to nie mój ogród.
To się z pewnością zmieni jak te wszystkie prace wykonasz:

Pomału będę do przodu....przecież dopiero wiosna
Agania 23:08, 30 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Barany i sówka super. Cieszę sie ze Ci sie martagony spodobały.Listy prac nie robię ale mam chyba jeszcze wiecej do zrobienia.

Dzięki Bogdziu za pierwsze słowa o martagonach, pracy w ogrodzie Ci nie zazdroszczę, wiem jak ciężko pracujesz, też robię...byleby ogarnięte było przed ruszeniem chwastów
Agania 08:03, 31 mar 2016

Napia napisał(a)
Przeczytałam Twoją listę spraw do zrobienia i pomijając drobiazgi tak właściwie mogłabym ją skopiować ale ponieważ nie ma czasu, by ze wszystkim zdążyć, więc nie będę się stresować. Najwyżej nie zrobię kancików

I ja czekam na Twoje magnolie

Agnieszka....tak właśnie myślałam co roku i co będzie to będzie, ja zaczynam teraz notować, bo stoję w miejscu nie tylko z robotą, ale są miejsca w ogrodzie do kolejnych realizacji...i dziczeją, a tego nie chcę, nawet kanciki tu nie pomogą...kwiecie się prosi
Dominika11 08:06, 31 mar 2016

cześć Agatko widzę, że zmiana avatarka
Agania 08:06, 31 mar 2016

anka_ napisał(a)

Dopiero po tym wpisie doczytałam roczniki przy powyższych fotkach. A już myślałam, że wiosna aż taaaak zaawansowana u ciebie.

Dałaś się na chwilkę nabrać...magnolie u mnie i tak później kwitną, bo ja na górce mieszkam...więc do rozkwitu m. gwiaździstych jeszcze tydzień poczekam
Agania 08:07, 31 mar 2016

JoannA napisał(a)
Dziekuję Aganiu za zdjęcie Susan. Piękna jest i już nie mam żadnych wątpliwości. Kupuję

Cieszę się Joasiu, że pomogłam Ci z decyzją o kupnie magnolii, a może jeszcze jedną
Agania 08:12, 31 mar 2016

mira napisał(a)
To co już wykreślasz z listy. Ja już mam pkt 1, 8 i 9 to w ramach kopniaka do roboty co nie zmienia faktu że cały kwiecień pełny robót wszelkich.

Super masz tę skrzynkę na listy.

pozdrawiam

Ja mam w części pkt 2,3 i 9....w ramach kopniaka...wrzosy do końca tygodnia wykreślę czyli pkt 9

Działam dalej od piątku...czwartek wykluczony...wizyta lekarska...zresztą dzisiaj deszczowo.

Czekam na pelargonie....to już niedługo zrealizuję pkt1

Agania 08:14, 31 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
cześć Agatko widzę, że zmiana avatarka

Cześć Dominika...avaterk już mam malowany klonami