Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 10:48, 07 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Już masz pelargonie? Te przeze mnie??

Dokłatnie tak Małgosiu te przez Ciebie...zastanawioam się z czym je posadzić, białe petunie mi chodzą po głowie, bo białe i różowe magnolie mam teraz na oczach

Agania 10:58, 07 kwi 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Jakbym o sobie czytała normalnie

Magnolie bajkowe iście,energetyczny awatarek-wiosenne pozdrowionka zasyłam

,

Dzisiaj wzięłam urlop, bo to ostatni dzień bez deszczu, jest słońce więc od rana jestem na ogrodzie z małą przerwką dla Was

Klony jeszcze dadzą czadu, będą energetyzować jak mój avaterek, a teraz jest magnoliowo
Agania 11:03, 07 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Jakie piękne zdjęcia robisz Agatko!!!

Buziol

Kindzia ze słoneczkiem lepiej się cyka, światło daje więcej możliwości, testuję też mojego nowego pstrykacza, uczę się aparatu

margaretka3 11:05, 07 kwi 2016

Agania napisał(a)

Dokłatnie tak Małośiu te przez Ciebie...zastanawioam się z czym je posadzić, białe petunie mi chodzą po głowie

Kwitnące przysłali? Bo widzę, że już petunie i pelargonie kwitnące wjechały na sklepy.
Będzie zdjecie?
Petunie lubią chyba bardziej wilgotno niż pelargonie.
Urlopu zazdroszczę, napawaj sie pogodą i ogrodem
Agania 11:11, 07 kwi 2016

ryska napisał(a)
Cudo, napasłam oczy Twoimi magnoliami trzeci raz zanim to napisałam. Pozdrawiam

Mala_Mi napisał(a)
Na magnolki to zawsze przybiegnę.. zwłaszcza jak już zostawiłaś drogowskaz .. tylko klik na stopkę i jestem w magnoliowym raju

Ivvvona napisał(a)
Twoje magnolie zachwycają, jak zwykle. Nacieszyłam oczy pięknymi zdjęciami.

AGDULA napisał(a)
Przepięnie zakwitły Tobie magnolie!!

Bogdzia napisał(a)
Piękne masz magnolie , oczu oderwac nie można.

Iwk4 napisał(a)
Cudnie u ciebie kwitną magnolie. Bajka

Krys napisał(a)
Agata ale dałas czadu z magnoliami to ja wczoraj sie cieszyłam na moje miniaturowe kwitnienia moich nowych magnolek a tu takie cudne okazy pelne kwiecia

Ryska, Mala Mi, Ivvvona, AGDULA, Bogdzia, IwK4, Krys....dziewczyny sorry, że opdpowiadam Wam zbiorowo, ale czas goni, bo ogród czeka i praca w nim, a u mnie jeden magnoliowy temat jest...dziękuję za odwiedzinki, od magnolii trudno wzork oderwać...latam z aparatem i wykorzystuję każdą chwilę tego spektaklu jakim jest kwitnienie magnolek...w końcu to królowe wśród drzew...zostawiam kolejne fotki z magnoliami dla Was

Anda 11:22, 07 kwi 2016

Twoje magnolie sa zachwycajace
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 11:29, 07 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)

Kwitnące przysłali? Bo widzę, że już petunie i pelargonie kwitnące wjechały na sklepy.
Będzie zdjecie?
Petunie lubią chyba bardziej wilgotno niż pelargonie.
Urlopu zazdroszczę, napawaj sie pogodą i ogrodem

Nie jeszcze nie kwitnące, takie świeżynki, jeszcze mają takie mięciutkie listeczki jak sałata, czekają na posadzenie , z nimi się niespieszę, bo jeszcze za wcześnie

Petunie jednak za mną chodzą...zdjęcie pelargoni Ci cyknę później, trochę muszę teraz podłubać
margaretka3 11:34, 07 kwi 2016

Ja petunii nie wysiałam w tym roku i już tęsknię. Muszę sobie kupić.
Magnolie przepiękne!
Agania 11:38, 07 kwi 2016

Anda napisał(a)
Twoje magnolie sa zachwycajace

Wykorzystałam nimi dół ogrodu, tam jest najdalej od domu i zrobią efekt jak jeszcze urosną

Agania 11:40, 07 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Ja petunii nie wysiałam w tym roku i już tęsknię. Muszę sobie kupić.
Magnolie przepiękne!

Jeszcze na taras coś dokupię...musowo, na tarasie musi być kwiatowo...na razie są magnolie