Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

laurowisnia 16:59, 04 kwi 2016

Ja już wszelakie drzewa i krzewy omijam z daleka, no chyba, żeby coś wypadło.
Anda 17:15, 04 kwi 2016

Twoje zdjecia jak obrazy, slicznie wszystko wyglada. Ile masz magnolii? W ogole Twoj ogrod jest pieknie zadrzewiono-zakrzaczony
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mira 17:33, 04 kwi 2016

Nie dziwię się że wariujesz w taka pogodę. Znam to uczucie.cudna Twoja magnolia ja nie mam.garnulki juz shpalas?
20:02, 04 kwi 2016
Agania napisał(a)

Jak pogoda dopisze, to wszyscy będziemy cieszyć się kwitnieniem magnolek

patrzę ze moja gwiaździsta coś marniutko ....na razie ..tylko jeden kwiatek idzie coś wydaje mi się że podmarzła
Agania 21:11, 04 kwi 2016

laurowisnia napisał(a)
Ja już wszelakie drzewa i krzewy omijam z daleka, no chyba, żeby coś wypadło.

To jesteśmy zadrzewione....dzisiaj kupiłam sobie bratki, ale kusiły nowe magnolie
Agania 21:15, 04 kwi 2016

Anda napisał(a)
Twoje zdjecia jak obrazy, slicznie wszystko wyglada. Ile masz magnolii? W ogole Twoj ogrod jest pieknie zadrzewiono-zakrzaczony

Mam w końcu gąszcz...taki zawsze chciałam...magnolii... mam szczęśliwą 13 chyba...ale marzy mi się teraz ogród bezobsługowy, nie wyrabiam, eM się nie wyrywa, żeby pomóc, ćwiczy palce na gitarze, ale przynajmniej mam koncerty nie tylko ptasie
Kasya 21:19, 04 kwi 2016

Agania napisał(a)

Mam w końcu gąszcz...taki zawsze chciałam...magnolii... mam szczęśliwą 13 chyba

kazda inna ?
Agania 21:24, 04 kwi 2016

mira napisał(a)
Nie dziwię się że wariujesz w taka pogodę. Znam to uczucie.cudna Twoja magnolia ja nie mam.garnulki juz shpalas?

Nie masz magnolii....no nie uwierzę?

Granulki już wysypałam, przezorna

Jeszcze na dodatek zobaczyłam u Ciebie tyle bratków, że moja wariacja zaprowadziła mnie do szkółki i bratki kupiłam
Białych nie było, bo to rzadkość niebywałą, ale prawie białe
Agania 21:34, 04 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

patrzę ze moja gwiaździsta coś marniutko ....na razie ..tylko jeden kwiatek idzie coś wydaje mi się że podmarzła

Straciłam kilka magnolii, czasami nie wiadomo czemu tak się stało, może być wiele przyczyn, albo nie kwitną, złe stanowisko, podłoże, za mokro, coś pogryzie, lub inna nieznana plaga, gdyby podmarzła, miałaby suche pąki w środku, gwiaździste zawsze są obsypane pąkami
Agania 21:35, 04 kwi 2016

Kasya napisał(a)

kazda inna ?

A jak myślisz