Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasya 11:05, 10 maj 2016

Aganiu a zznasz może parczeline trojlitkowa aurea albo jarzab brekinia ?
Agania 20:45, 10 maj 2016

katel napisał(a)
Fantastyczne spotkanie i jakie fotki pamiątkowe , tulipany prześliczne a kloniki jeszcze piękniejsze.

Pamiątka ze spotkania zawsze miła...mam jeszcze jedne tulipanki w zanadrzu nie obfocone jakieś późniejsze, bo późno posadzone
Klony pospolite Princeton Gold, dają ładną cytrynową barwę rozjaśniają ogród
Agania 20:51, 10 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Agatko Twój ogród jest tak niezwykły jak jego Pani. Nigdy nie przestanę się nim zachwycać

Dzięki Gosia, ja się nim nie zachwycam, bo mam mnóstwo niedokończonej roboty, wystarczy jakaś dysfunkcja i wszystko leży, ale tulipany cieszą wysokością i kolorami
Agania 20:55, 10 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatko cudnie u Ciebie.....ile ja bym dała, żeby moje drzewka już takie byłya tak to zostaje sobie tylko wyobrażać jak to kiedyś będzie może Jutro jadę na targi ogrodnicze w Krakowie.....może mi się coś spodoba

Twój ogród jest młodziutki, drzewa potrzebują więcej czasu, twój przydomowy ogród charakteryzują piękne stare drzewa owocowe, ja tego nie mam, musiałabym mieszkać tak jak Wy z babcią, ja nie miałam odwagi posadzić, chciałam ogród ozdobny...teraz brakuje mi drzew owocowych
Agania 20:59, 10 maj 2016

Kasik napisał(a)
Drzewa u Ciebie - bardzo spektakularne. Pięknie skomponowane i prezentują się bosko. Jesteś mistrzynią w ich pielęgnowaniu, no i efekty jak widać wyżej.

Nasze psiury też zwiewają.

Kasiu dziękuję, dbałam i dmuchałam jak były sadzone i przez pierwsze zimy, teraz drzewa i rośliny mają gorzej, bo ziemia nie zamarza, brakuje białej pierzynki, a wiatry wysuszają i niszczą gałązki...teraz drzewa już są dojrzałe, ale z drzewkami owocowymi i tak macie więcej zachodu i u Was rosną
Agania 21:09, 10 maj 2016

07_Rene napisał(a)
Klon pensylwański piękny. Chciałabym kilka sztuk do siebie zamiast moich wierzb, bo czytałam, że lubią czasowe zalewanie nóżek, a u mnie wiosną podnosi się poziom wód gruntowych i czasem woda stoi. Tych wierzb mi strasznie żal.... nawet się łamałam, że nie wytnę wszystkich od razu, ale nawet wczoraj na hamak wielka gałąź spadła Dobrze, że nikogo tam nie było... Nie ma wyjścia...
Tulipany wspaniale wyglądają na tle zieleni

Wierzb nie żałowałabym, no może tylko trochę, ale hamak odepnij, bo lepiej dmuchać na zimne.

Klony pensylwańskie są cudowne wiosną, nie mogę się swoim nacieszyć moim młodziakiem
Agania 21:10, 10 maj 2016

anabuko1 napisał(a)
cóż rzec..
Pięknie, majowo,kolorowo, cudnie i już !!!

Chciałabym, żeby maj sie nigdy nie kończył
AgataP napisał(a)
Śliczności

Dzięki
Agania 21:13, 10 maj 2016

lindsay80 napisał(a)
Piękny ogród.
Tylko piesek smutny, widać, że jeszcze przeżywa stratę przyjaciela.

Już jest dobrze, charty mają takie smutaśne pysiole, apet wrócił
Lowa leci za "tatusiem"
Agania 21:17, 10 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Cudnie.. obejrzałam ...
Piesia pogłaskałam.. ręki nie odgryzł

Piesia lubi głaskanie, a która nie lubi, mam ich więcej, nie wyrabiam z myzianiem

W końcu posadziłam pelargonie, z petuniami

Agania 21:24, 10 maj 2016

jolanka napisał(a)
Serca nie masz Cudnie

Poszłam na całość, bo jak tu nadążyć za takim krajobrazem...w tle mam nawet pola rzepakowe