Ale przepięknie (nieskromnie powiem ). Kocham blask świec, dlatego upycham je gdzie tylko się da. Muszę się kiedyś zmobilizować, zapalić wszystkie i zrobić foty .
Aganiu u Ciebie jak zawsze cudowne widoki, ożanki bardzo ciekawe, chyba się za nimi porozglądam w przyszłym roku. Spotkanie cudowne, zazdroszczę gościom tych widoków . Ciekawa też jestem tego filmu, zapisuję i muszę go obejrzeć .
Piękne focie ze świecami, niesamowicie klimatycznie
Focie obejrzałam rabaty masz naprawde piekne i udane Na wrzosy u Ciebie to pewnie pół Ogrodowiska czeka
Cięcie wilczomleczy, polecam, drugi raz zakwitnie, ja tnę, bo nie lubię takich wyrośniętych, one czasami pokładają się po deszczu, to też zależy jak się komponuje na rabacie, jak jest ślicznie, to cięcie nie jest potrzebne
Dla mnie tytuł też był obcy, trafiłam przez przypadek, w wolnej chwili od głoopot można z przyjemnością oglądać, piękne i romantyczne scenerie, ale przysnąć też można... film długi na 3 godziny
Zakręcić się można wszędzie... wokół ogrodu, siadasz sobie na huśtaweczce, bujaku, fotelu obrotowym, lub wystarczy kiecka byle kołowata była i kręcisz się, albo góra dół, też się zakręcić można
Elusia wiesz ja mam za dużo, ty masz za mało, ale za to cud miód ławeczka Ci się zmieściła, super do marzeń skłaniają takie miejsca..za miłe słowa dziękuję