Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 02:05, 17 lip 2016

Agania napisał(a)
Basieńko nocka cudna, żadnego szmeru nie słychać...luknę sobie jeszcze na tasik z Lową, żeby o 4.00 rano nas nie budził

Miłej nocki Kochana do jutra. Buziolki.
Katkak 09:26, 17 lip 2016

Ale przepięknie (nieskromnie powiem ). Kocham blask świec, dlatego upycham je gdzie tylko się da. Muszę się kiedyś zmobilizować, zapalić wszystkie i zrobić foty .
Urszulla 09:50, 17 lip 2016

Fajnie się zrobiło ze świecami szkoda że byłam wczoraj wcześniej
katel 14:30, 17 lip 2016

Aganiu u Ciebie jak zawsze cudowne widoki, ożanki bardzo ciekawe, chyba się za nimi porozglądam w przyszłym roku. Spotkanie cudowne, zazdroszczę gościom tych widoków . Ciekawa też jestem tego filmu, zapisuję i muszę go obejrzeć .
kasiek 16:58, 17 lip 2016

Piękne focie ze świecami, niesamowicie klimatycznie
Focie obejrzałam rabaty masz naprawde piekne i udane Na wrzosy u Ciebie to pewnie pół Ogrodowiska czeka
Agania 14:14, 18 lip 2016

Bogdzia napisał(a)

Ja tez sie szwendam i podziwiam.

...dziękuję
Agania 14:15, 18 lip 2016

Katkak napisał(a)

O rety, ale mi go żal . Nie wiem, czy się przełamię . A Ty tak przycinasz?

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wszystkie wilczomlecze trzeba tak ciąć?

Cięcie wilczomleczy, polecam, drugi raz zakwitnie, ja tnę, bo nie lubię takich wyrośniętych, one czasami pokładają się po deszczu, to też zależy jak się komponuje na rabacie, jak jest ślicznie, to cięcie nie jest potrzebne
Agania 14:23, 18 lip 2016

ryska napisał(a)
Ale miałam zaległości, kilkadzisiąt stron pełnych pięknych zdjęć i spotkań z cudownymi Ludźmi.
Wrzosowisko i głowy w wiązie genialne

Tym bardziej mi miło z Twoich odwiedzin, trochę się u mnie działo, ale najprzyjemniejsze chwile spędziłam w towarzystwie ogrodowiskowych gości
Agania 14:24, 18 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Nooo patrz a ja nie nawet o takim tytule nie słyszałam...ojjj...wstyd, jak nic ale dzięki za wskazówkę, zawsze fajnie coś odpowiedniego obejrzeć

Buziole i dzięki za odwiedzinki u mnie

eee_taam napisał(a)

nie jestes osamotniona ..tez będę go szukać .... sobie obejrzę

Urszulla napisał(a)
szukałam tego filmu, ale wszędzie trzeba się logować

katel napisał(a)
Ciekawa też jestem tego filmu, zapisuję i muszę go obejrzeć .

Dla mnie tytuł też był obcy, trafiłam przez przypadek, w wolnej chwili od głoopot można z przyjemnością oglądać, piękne i romantyczne scenerie, ale przysnąć też można... film długi na 3 godziny
Agania 14:44, 18 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Dla mnie właśnie ogrody w których można się rozmarzyć sa najcudowniejsze, bardzo ubolewam ,że u mnie chyba raczej takiego efektu nie da się stworzyć, bo do tego moim zdaniem konieczne sa zakamarki ,zakrętasy i pewna doza tajemniczości...a trudno to osiagnać , kiedy chcesz się zamyślić a tu włazisz na płot .. bo mnie ma gdzie zakręcić ,żeby nie było
Po prostu.....uwielbiam takie takie ogrody jak Twój

Zakręcić się można wszędzie... wokół ogrodu, siadasz sobie na huśtaweczce, bujaku, fotelu obrotowym, lub wystarczy kiecka byle kołowata była i kręcisz się, albo góra dół, też się zakręcić można

Elusia wiesz ja mam za dużo, ty masz za mało, ale za to cud miód ławeczka Ci się zmieściła, super do marzeń skłaniają takie miejsca..za miłe słowa dziękuję