Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

WilczaGora 22:50, 22 gru 2013

Agania napisał(a)

jeszcze tylko takich pierniczków jak Twoje mi brakuje

no to siup !!!
przepis jest bardzo prosty i piecze się szybciutko
wszystko masz na blogu
START !!!
Agania 22:50, 22 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Ozdobnik stołowy super, ja swoim nie pozwalam po stołach chodzić - muszą dyscyplinkę mieć (jako taką)

Agnieś moje też już po stołach nie chodzą, już nauczyłam, mają drapak
Agania 22:54, 22 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)

fenomenalne zdjęciedekoracje świąteczne piękne, ja wianka nie popełniłam bo nie umiem i pistoletu brak pozdrawiam przedświątecznie

Popełniłaś wianek, widziałam, zbierz ozdoby z ogrodu, nicią też przymocujesz i to ja tak gadam, a dopiero jęczałam, tak samo, że nie poczynię wianka
Agania 22:59, 22 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś rudy stroik superowy trza mu było tylko bombeczkę dodać do zabawy i gotowe. Mój Laki do mojego wystroju białego świątecznego idealnie wpasowany, bombki się mu do zabawy wielce podobają. No a na ogrodowisku siedzi często bo albo na kolanach albo na klawiaturze siada
Cudne te stroiczki ci wyszły

Małgoś, Maniutek rudziak, to jest najgrzeczniejszy kociak na świecie, już na stole się nie wylegiwuje, tylko najwyżej na pantoflach bombeczki mu nie podrzucę, bo mi choinkę rozwali a Lkiego to za bardzo rozpieszczesz i na za dużo mu pozwalasz ale jeden kotek, to można mu na wszystko pozwolić
buziam
Agania 23:04, 22 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jeju ja bym się zakichala i zasmarkala na śmierć przy kotach.....

W Bialce dało się jeździć?

Masz alergię na koty, współczuję

W Białce, super waruny, śniegu dużo, słonca, aż za dużo dzisiaj było sporo ludzi, ale wcale nie tragicznie, testowałam nowy sprzęt i niestety mam pecha wiązanie mi strzeliło, więc uciechy zbytniej nie miałam, a z reklamacją będzie jeszcze gorzej, paragonu nie mam, wszystko co made in china jest do bani
Agania 23:05, 22 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

no to siup !!!
przepis jest bardzo prosty i piecze się szybciutko
wszystko masz na blogu
START !!!

Muszę zalinkować do bloga i gotowe
Agania 23:09, 22 gru 2013

Są pierniczki, byłam na blogu, przepis rewelacja, spoko, ale nie spoko, bo foremek nie mam, czy zdążę jutro kupić
WilczaGora 23:13, 22 gru 2013

Agania napisał(a)
Są pierniczki, byłam na blogu, przepis rewelacja, spoko, ale nie spoko, bo foremek nie mam, czy zdążę jutro kupić

jak nie uda Ci się już nic kupić to możesz kółeczka wycinać (kieliszkami, czy małymi szklaneczkami)
są tak smaczne, że kształt gra drugoplanową rolę
Agania 23:17, 22 gru 2013

Mam cały jutrzejszy dzień na robótki ostateczne, ale dziękuję za wsparcie, zawsze mi jakiegoś pomysła podsuniesz
Margarete 23:47, 22 gru 2013

Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.