Małgoś, Maniutek rudziak, to jest najgrzeczniejszy kociak na świecie, już na stole się nie wylegiwuje, tylko najwyżej na pantoflach bombeczki mu nie podrzucę, bo mi choinkę rozwali a Lkiego to za bardzo rozpieszczesz i na za dużo mu pozwalasz ale jeden kotek, to można mu na wszystko pozwolić
buziam
W Białce, super waruny, śniegu dużo, słonca, aż za dużo dzisiaj było sporo ludzi, ale wcale nie tragicznie, testowałam nowy sprzęt i niestety mam pecha wiązanie mi strzeliło, więc uciechy zbytniej nie miałam, a z reklamacją będzie jeszcze gorzej, paragonu nie mam, wszystko co made in china jest do bani
Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.