Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 16:13, 15 kwi 2017

BASIA8 napisał(a)
Witaj Aganiu Ja w tamtym roku kupiłam magnolię kwitnącą miała 5 kwiatów - a w tym roku lipa. Szkoda bardzo, ale może w przyszłym roku zakwitnie. Pozdrawiam Kochana Cieplutko i wszystkiego najlepszego życzę z okazji świąt.

Basia kupiłaś kwitnącą, to masz odmianę takę jaką chciałaś, a nie kota w worku, rozkręci się...dziękuję
Agania 16:20, 15 kwi 2017

Korzystając z wolnej chwilki Wesołych Świąt życzę moim bliskim ogrodowym ogrodowiskowym forumowym przyjaciołom
Serdecznych chwil i miłego biesiadowania z rodziną z wiosną za oknem

Pozdrawiam serdecznie

kasiek 18:57, 16 kwi 2017

Mało tych foci... Ale drzewka warte zachodu ... I owocowe jakie piękne... Agaciu proszę o jeszcze
Naj naj i niech się darzy
Urszulla 19:43, 16 kwi 2017

Czytam o tulipanach. Mam to samo na szczęście tylko 2 paczki kupiłam. Stawiam wiec na inne kwiecie. A trawki od Alinki mi przezimowaly wszystkie. Macham świątecznie.
Rumianka 15:02, 17 kwi 2017

Nasyciłam oczy Twoimi pięknymi magnoliami...bo moja w tym roku coś zbuntowała się i ma tylko 3 pąki kwiatowe, z tego tylko jeden rozkwita...i co ja mam zrobić?
Sebek 15:41, 17 kwi 2017

Agania napisał(a)

Na przymrozki nie poradzimy, dzisiaj chwilowo było słoneczko, ale idzie arktyczne powietrze, więc uwaga,
a moje tulipany w tym roku tragedia

U Ciebie też kwitnie co piąty i jeszcze krzywo?

Pokazywałaś kuchnię? DObrze pamietam, że się remontowałaś?
Agania 20:07, 17 kwi 2017

kasiek napisał(a)
Mało tych foci... Ale drzewka warte zachodu ... I owocowe jakie piękne... Agaciu proszę o jeszcze
Naj naj i niech się darzy

Kasiu mało tych kadrów z ogrodu, jak się wybrałam z aparatem to brak pamięci na SD, potem bateria zdechła, a potem mnie deszcz przeganiał, coś tam mam w międzyczasie

Tulipany w domku

Nallar 20:08, 17 kwi 2017

Agania napisał(a)

Ewa takie słowa są zawsze dla mnie wyróżnieniem za pracę miło mi jak moje spojrzenie na ogród podoba się innym.... dziękuję

Odpisałm u Ciebie

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Zabawa kolorami nie jest moją mocną stroną Nigdy nie wiem co z czym połączyć aby się nie gryzło.
Czy uda mi się to teraz?
Agania 20:11, 17 kwi 2017

Rumianka napisał(a)
Nasyciłam oczy Twoimi pięknymi magnoliami...bo moja w tym roku coś zbuntowała się i ma tylko 3 pąki kwiatowe, z tego tylko jeden rozkwita...i co ja mam zrobić?

Szkoda wielka, co masz zrobić...spróbuj ją ponawozić, podsyp trocinami lub drobną korą, może
w przyszłym roku coś się zmieni, ile rośnie u Ciebie ta magolia, pamiętasz odmianę?

Zostawiam dla Ciebie kwiat Geni, moja się rozkręca rośnie drugi rok
Agania 20:18, 17 kwi 2017

Sebek napisał(a)

U Ciebie też kwitnie co piąty i jeszcze krzywo?

Pokazywałaś kuchnię? DObrze pamietam, że się remontowałaś?

Ach szkoda gadać, trochę tulipanków jest wmieszanych w otoczenie pozytywnie, ale pozostałe to takie
właśnie dziwadła z 40szt, 3 rosną prosto, potem pustka co nic nie wyrosło, albo same liście...

To te trzy

kuchnię pokazywałam w marcu
www.ogrodowisko.pl/watek/3772-ogrodowe-radosci-i-rozterki-ogrod-agani?page=1461