Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:07, 10 mar 2018

Donia72 napisał(a)

O kurczę, jak tu pięknie jest

Doniu pięknie będzie...mam taką nadzieję...za małą chwilkę
Agania 15:23, 10 mar 2018

anpi napisał(a)
Jak tam ,mebelki już doszły? Pochwalisz się? Trochę mnie tu nie było...nie jestem na bieżąco...
Ja też zamówiłam, zestaw : stół+ 2 ławki,myślę teraz nad aranżacja placyku, czyli z czego kółko ułożyć , może z cegły?...czymś obsadzić?...i takie tam...
Widzę ,że u Ciebie nadal pastelowo,słodziutko...
Masz kausa...mam na niego też ochotę, podobno jest tanio w C -rze, muszę się wybrać, ciekawe, czy taki mały już w tym roku zakwitnie?

Mam Venus i ma 65 pąków...czekam z niecierpliwością na kwitnienie...to będzie u mnie cud nad cudami
Cukier puder uwielbiam od dziecka
Kącik Romantico...jak na razie prezentuje się w salonie

lecę do Ciebie
Agania 15:25, 10 mar 2018

anpi napisał(a)
Piękne wianki, a gdzie kupujesz kwiatuszki na nie?

Mam kontakt na allegro...napiszę na pw
Agania 15:29, 10 mar 2018

anabuko1 napisał(a)
Piękne te twoje róże.
Bogato kwitną. Moje w ubiegłym roku były w kwitnieniu skąpe.
Zasilasz czymś swoje ???
Wianek też piękny.obfity w kwiecie.

Nie mam róż Aniu...moje wszystkie róże przemarzły...może w tym roku trochę kwiatu będę miała...zamówiłam

Róże mam tylko w wianuszkach..na osłodę życia
Agania 15:33, 10 mar 2018

Urszulla napisał(a)
Myślałam u Ciebie o kwitnących Oczarach. A tu tylko krokusy doniczkowe? Dziś ma być wiosennie, wianek wiosenny. Ja ze swoim utknęłam bo Kwiatki niezrobione. Szykuję wysiewy.

Oczary Uleczko dawno przekwitły ich czas to styczeń, krokusiki doniczkowe, ciemierniki też...
Dzisiaj utyrałam się sprzątaniem...ale nie tylko ja, eMuś i synuś razem...przycinka drzew u nas była...ja też
chcę wysiewać, a jutro handel zamknięty...to mnie niestety ogranicza nie mam ziemi do wysiewów
Przebiśniegi są i tarasowanie na minutkę miałam...co za szczęście w słoneczku sobie poleżeć

AgnieszkaW 15:58, 10 mar 2018

Agatko, mebelki masz cudne. Przebiśniegi nie zawiodły i pięknie obwieściły nadejście przedwiośnia, u mnie jeszcze żadnych kwiatków nie ma w ogrodzie....
Uściski zostawiam
Anda 20:05, 10 mar 2018

Śliczne meble, romantyczne i eleganckie

Cięcie zaczęliście, przebiśniegi kwitną, czyli wiosna wita
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anpi 21:58, 10 mar 2018

Komplecik uroczy,z różami bardzo mu do twarzyTeraz czekamy na sesyjkę w ogrodzie, śliczny,taki delikatny...
Mój jeszcze nie dotarł.
Będę czekała na priv w sprawie kwiatków -może jakiś świąteczny wianuszek "wytyram"
sylwia_slomc... 00:10, 11 mar 2018

Prześliczne foteczki Czarujesz nimi zawsze
Milka 06:16, 11 mar 2018

Agania napisał(a)

Mam kontakt na allegro...napiszę na pw

Ja też chcę
Romantycznie, slodko, lubie to
No i te przebiśniegi, wiona