Ewcia dzięki, też się z nich bardzo cieszę
Drzewa ach te drzewa...próbujemy nad nimi zapanować...dzisiejsza wiosna była szczególnie ciepła...jakże było miło
Na sesyjkę trochę trzeba poczekać...obróbka czeka, wycięcie dość sporego jałowca, przygotowanie podłoża pod róże, taki zestawik wymaga pięknego obsadzenia
Mebelki w końcu sobie znalazłam
Dekoracji nie kupuję...sama sobie działam, wykorzystuję bezczas w upiększaniu swojego życia...radzenie sobie z przeciwnościami życia też jest fajne
Słowo kopia ma około 50 synonimów, ja czerpię radość z inspiracji i z zachowania kolorystyki, którą lubię, nie z naśladownictwa, kopiowania.
Chodzi o to, żeby było ładnie, jak dostrzegam piękno, pragnę go u siebie i działam, pokazałam przykład od Madżenki, taką kolorystykę lubię i kocham róże, wiedziałm , że do nich wrócę, pomimo, tego, że kłują
Mam do przygotowania kawałek ogrodowej przestrzeni, oczywiście będę mieć widok na "Romantico" z tarasu
Szukamy ciekawych rozwiązań, ja potrzebuję jeszcze dwie pergole...kiedy to zrealizuję nie wiem, ale to akurat taki pozytyw, że ogród nigdy się nie znudzi
Iwonko fajnie Cię widzieć...widać, że wiosna już nas rozbudza ogrodowo...przebiśniegi już u mnie widać, ale muszę się bardziej postarać, brakuje mi jeszcze ranników