Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:56, 11 mar 2018

Anda napisał(a)
Śliczne meble, romantyczne i eleganckie

Cięcie zaczęliście, przebiśniegi kwitną, czyli wiosna wita

Ewcia dzięki, też się z nich bardzo cieszę
Drzewa ach te drzewa...próbujemy nad nimi zapanować...dzisiejsza wiosna była szczególnie ciepła...jakże było miło
AgataM 20:56, 11 mar 2018

Mebelki cudowne... Moje marzenie....
Agania 20:58, 11 mar 2018

anpi napisał(a)
Komplecik uroczy,z różami bardzo mu do twarzyTeraz czekamy na sesyjkę w ogrodzie, śliczny,taki delikatny...
Mój jeszcze nie dotarł.
Będę czekała na priv w sprawie kwiatków -może jakiś świąteczny wianuszek "wytyram"

Na sesyjkę trochę trzeba poczekać...obróbka czeka, wycięcie dość sporego jałowca, przygotowanie podłoża pod róże, taki zestawik wymaga pięknego obsadzenia

Wysłałam już
Agania 21:01, 11 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Prześliczne foteczki Czarujesz nimi zawsze

Sylwuś dziękuję, teraz Ty czarujesz pięknymi fotkami, ogrodem i ptasimi przyjaciółmi
Agania 21:03, 11 mar 2018

Milka napisał(a)

Ja też chcę
Romantycznie, slodko, lubie to
No i te przebiśniegi, wiona

Taak Irenko..wiosna nam zawitała...słodko musi być..ja też lubię to
Pw poszło
Agania 21:21, 11 mar 2018

kasiek napisał(a)

Ach ten Twój romantyzm mebelki idealnie do Ciebie pasujące, i ten sliczny bukiecik - tez Twoja robota?

Twoje kompozycje bukietowo wiankowe są wspaniałe, bardzo wysmakowane. Nazwę kopia zamieniłabym na naśladownictwo i myślę że chodziło o naśladowanie stylu a nie dekoracji - bo jak sama twierdzisz - nie da się skopiować identycznych kompozycji. Masz talent w łapkach i wspaniałe pomysły - bardzo podziwiam

Mebelki w końcu sobie znalazłam
Dekoracji nie kupuję...sama sobie działam, wykorzystuję bezczas w upiększaniu swojego życia...radzenie sobie z przeciwnościami życia też jest fajne
Słowo kopia ma około 50 synonimów, ja czerpię radość z inspiracji i z zachowania kolorystyki, którą lubię, nie z naśladownictwa, kopiowania.

Chodzi o to, żeby było ładnie, jak dostrzegam piękno, pragnę go u siebie i działam, pokazałam przykład od Madżenki, taką kolorystykę lubię i kocham róże, wiedziałm , że do nich wrócę, pomimo, tego, że kłują
Agania 21:30, 11 mar 2018

jolanka napisał(a)
Śliczne mebelki kupiłaś. Gdzie postawisz w ogrodzie? Widziałam już na A. Gdyby nie to, ze kupilam jesienią żeliwne elementy do zrobienia kilku rzeczy do ogrodu to skusilabym się na pewno

Mam do przygotowania kawałek ogrodowej przestrzeni, oczywiście będę mieć widok na "Romantico" z tarasu

Szukamy ciekawych rozwiązań, ja potrzebuję jeszcze dwie pergole...kiedy to zrealizuję nie wiem, ale to akurat taki pozytyw, że ogród nigdy się nie znudzi
Agania 21:33, 11 mar 2018

Iwonka napisał(a)
Agatko pozdrawiam wiosennie Ależ cieszą te białe maleństwa szukające słoneczka... Piękne przebiśniegi!

Iwonko fajnie Cię widzieć...widać, że wiosna już nas rozbudza ogrodowo...przebiśniegi już u mnie widać, ale muszę się bardziej postarać, brakuje mi jeszcze ranników
Napia 21:33, 11 mar 2018

Pięknie i romantycznie u Ciebie
Agania 21:37, 11 mar 2018

katel napisał(a)
Stół i krzesła prześliczne i różane zakupy - ciekawa jestem Twojej różanki

Mam zamówione róże
Satina
Pastella
Rody
Jasmina
Larrisa
jeszcze dwie były, muszę odświeżyć jutro pamięć