Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:41, 16 mar 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Romantyczny komplecik ogrodowy i zamówione róże (w planach), czy ja nadal jestem u Agani?

O, i Venus jeszcze da pokaz. Co się tutaj dzieje?

To nie sen Ewuniu...tak zamówiłam znowu różyczki...Venus jak jej atak zimy nie zaszkodzi to...będzie się działo
Agania 22:42, 16 mar 2018

Urszulla napisał(a)
Wow. Zamarłam w bezruchu na widok kompletu

Czemu?...wygodne są bardzo
Agania 22:43, 16 mar 2018

Urszulla napisał(a)
Upolowana okazja czy wyczekany? Wrażenia robi niesamowite przez swój kolor

Ula powiem, że wyczekany
Agania 22:45, 16 mar 2018

anabuko1 napisał(a)
Ale fajne mebelki.
Takie klimatyczne,stylowe. Piękne

Aniu tak...mają ten klimat....pasują do róż w stylu Lovely Rokoko, w których jestem zakochana
Agania 22:59, 16 mar 2018

eee_taam napisał(a)
Agatko dotarłam też i tutaj do ciebie ...no meble super spodziewałam sie że nie będa tendencyjne i z dzisiejszej mody ...ale ty wybralas taki romantyczny styl i jeszcze ten szałowy niebieski / turkusowy kolor To jest HIT

poduszki też do nich masz?

Szukałam długo i trafiłam, to moje bingo...w końcu upolowałam i w końcu z zapałem wracam do romantyzmu

Kolor pasuje też do cortenu, który dzięki Przemkowi z radością zagości w moim ogrodzie

Z poduszkami to trochę mnie prowokujesz...podusie uwielbiam, szczególnie moją z pianki termoelastycznej do zasypiania...nie do tych mebli nie planuję i nie czuję potrzeby

Agania 23:05, 16 mar 2018

eee_taam napisał(a)

oj ze też nie poruszyłas ze mna tego tematu jak rozmawiałyśmy

Jasmine bym ci odradziła nie że zła jakas róża ale wydaje mi sie ze jest wiecej ciekawych odmian na jej miejsce ...bo u mnie ona ma pierwsze szałowe kwitnienie ...a potem kicha i to jest jej wada jak dla mnie

a ja ci mówiłam że pod twoim wpływem i Alinki z klasztoru kupiłam jesienia róże tomelise ...oj czekam na nią z wytesknieniem ale jest jeszcze malutka bardzo

Wtedy zagadałybyśmy się na śmierć
Róże z tych pnących chyba rzadko powtarzają kwitnienie, Jasmina będzie tą tak jak piszesz szałową jedną z pierwszych kwitnącą różą...potem już Tomelize...będzie szałowo kwitnąć aż do mrozów...z pewnością będzie Cię cieszyła, ja moją muszę mocno przyciąć, Twoja niech szybko rośnie
Agania 23:08, 16 mar 2018

JoannA napisał(a)
Będą różyczki Super Aganiu że się skusiłaś, oj będzie pięknie latem.
Mebelki oczywiście superaśne. Podziwiam.
Pozdrawiam

Dziękuję Joasiu, mam nadzieję, że ten rok będzie dla róż sprzymierzeńcem
anpi 23:44, 16 mar 2018

Oj! będzie się działo w tych naszych ogrodach ,aby zdrówko, czas i pogoda pozwoliły na te nasze poczynania.Czyli stawiamy w tym roku na róże...?
Agania 00:35, 17 mar 2018

anpi napisał(a)
Oj! będzie się działo w tych naszych ogrodach ,aby zdrówko, czas i pogoda pozwoliły na te nasze poczynania.Czyli stawiamy w tym roku na róże...?

Ja czuję moc...obudziła mnie uroda róż POMPON FLOWER CIRCUS...a z powodu ataku zimy, moje przedwiośnie zacznę od szu szu na Kasprowym Wierchu i dozy ciepła z górskich termalnych gorących źródeł...coś właśnie dla zdrowia... SPA
Iwonka 10:06, 17 mar 2018

Agania napisał(a)

Piękne to zdjęcie! Nawet w domu komplet wyglada uroczo