Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Urszulla 10:32, 17 mar 2018

Za tydzień wiosna. Mebelki będą cieszyły może najpierw na tarasie
kasiek 20:44, 17 mar 2018

Kochana milego nartowania! czas nabrać sił i słońca!
sylwia_slomc... 21:52, 17 mar 2018

Udanego szusowania Pozdrów od nas Kasprowy
Margarete 22:18, 17 mar 2018

Agata wy tu o różach ( pochwalam chęć kolejnych różanych zakupów) i o mebelkach ogrodowych ( bardzo ładny komplecie w pięknym kolorze) a u mnie śniegu po kolana i mróz za oknem....brrr

A tak poważnie mówiąc będzie pięknie jak przyjdzie lato. Kiedy u ciebie zakwitną nowe róże i stare rośliny, i te meble ....eh cudnie.
A to zacytowane przez ciebie zdjęcie Madżenki z perowskią i różami śni mi się po nocach jako ideał rabaty. Pamiętam je i poznałabym wszędzie.

Masz śnieg u siebie?

danuta_szwajcer 14:57, 18 mar 2018

Mebelki cudne, rok temu się nad takimi zastanawiałam bo też mnie kuszą Do Twojego klimatycznego ogrodu bardzo będą pasowały Udanego szusowania a pogoda dopisuje
gosika67 15:32, 18 mar 2018

Nooo widać tu tajemniczość, też mi się podoba ta fotka.
gosika67 15:34, 18 mar 2018

Też będę czekać na Twoją różankę i kącik jaki stworzysz.
Agania 16:39, 18 mar 2018

kasiek napisał(a)
Kochana milego nartowania! czas nabrać sił i słońca!

Miło będzie, najwyższy czas...jutro mus wykupić wyjazd na Kasprowy Online
sylwia_slomczewska napisał(a)
Udanego szusowania Pozdrów od nas Kasprowy

Dziękuję...będę dziarała na Kasprowym Wierchu deseczkę i zadymiała ostatnim białym śniegiem z eMusiem...podziwiając nasze Tatry
Agania 16:43, 18 mar 2018

Margarete napisał(a)
Agata wy tu o różach ( pochwalam chęć kolejnych różanych zakupów) i o mebelkach ogrodowych ( bardzo ładny komplecie w pięknym kolorze) a u mnie śniegu po kolana i mróz za oknem....brrr

A tak poważnie mówiąc będzie pięknie jak przyjdzie lato. Kiedy u ciebie zakwitną nowe róże i stare rośliny, i te meble ....eh cudnie.
A to zacytowane przez ciebie zdjęcie Madżenki z perowskią i różami śni mi się po nocach jako ideał rabaty. Pamiętam je i poznałabym wszędzie.

Masz śnieg u siebie?

Małgosiu ...mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz, ale pracy trzeba będzie dołożyć do tego pięknego zjawiska, teraz znowu zima u nas zagościła, a do tych kolorów, które lubimy musimy wracać, a Madżenkową inspiracją dodatkowo się buduję jak opadam z sił
Agania 17:09, 18 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Mebelki cudne, rok temu się nad takimi zastanawiałam bo też mnie kuszą Do Twojego klimatycznego ogrodu bardzo będą pasowały Udanego szusowania a pogoda dopisuje

Rok temu nie patrzyłam na mebelki, byłam za to w Austriackich Alpach na szu szu, w tym roku jest inaczej ze względu na zdrowie, ale ogrodnik nigdy nie próżnuje jak ma czas, to zimą planuje jak w ogrodzie żyć w urodzie