Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Anitka 20:25, 10 maj 2018

Iglaki znacznie lepiej znoszą susze, więc ogród ładnie się prezentuje. Nie mam azali, więc się twoja zachwycam. Połączenie konika z niezapominajkami bardzo mnie urzekło. Co tam później jest po zapominajkach?
U mnie bratki jeszcze dają radę.
nicol21 09:41, 11 maj 2018

Ale u Ciebie pięknych różnorodności.
Z jednej strony super kupować roślinki, przesadzać i nie móc się doczekać aż urosną, a z drugiej jakże fajnie być w takim dojrzałym ogrodzie!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kasya 09:47, 11 maj 2018

Pieknie Aganiu, jak zwykle i ogniste akcenty mi się podobaja
A jak robinia ? Kwitnie ?
Iwonka 13:41, 11 maj 2018

Ależ Ci pięknie kwitną te azalie Popadało coś ostatnio u was? U mnie nawet i na szczęście nie było dużej burzy. Sylwia napisała mi, że mamy ogród w podobnym stylu. Musisz sama porównać Towarzystwo z botanika wybiera się do mnie 27 maja. Nie wpadłabyś? Zapraszam
Agania 20:22, 12 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Jak oglądam Twoje zdjęcia, to czuję się trochę jak ma wycieczce w jakimś fajnym ogrodzie botsnicznym

Kasiu dziękuję...drzewa tworzą taki klimat...właśnie botaniczny
Agania 20:24, 12 maj 2018

eee_taam napisał(a)

kontraściki u ciebie mistrzostwo i ten kadr ...woooow...))

Kontraścicki wiesz, że to tylko ta chwila....kloniki i derenie wiosną lubię
Agania 20:30, 12 maj 2018

Pola napisał(a)
Aga, cudny majowy ogród, a rozpoczęte i niedokończone rabaty też u mnie są.....czekają na pomysły

Pola właśnie pomysły są...tylko rąk do pracy brakuje i funduszy, myślę, że za dwa lata dopiero coś ruszę, ale tak naprawdę potrzebuję projektu przed...warzywny i łąkowy zatyłek domowyP
Agania 20:34, 12 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wspaniały raj na ziemi Agatko

Raj, ale na krótko, za mało czasu na ogród, ja na non stopie za kółkiem, ciągle coś mam poza ogrodem
Agania 20:39, 12 maj 2018

kasiek napisał(a)
Piękny maj, suszy nie widać Masz duzo iglaków a one z suszą sobie radzą
Strasznie lubie twoja akację, wiem że ty nie pałasz do niej specjalną miłością ale ma w sobie coś, co mnie bardzo przyciąga...
Azaki sliczne, kloniki też... Nic tylko leżaka brakuje

Ciągle deszcz nas omija, w piątek byłam u fryzjerki kila kilometrów dalej od domu i

myślałm ,że płynełam statkiem, a jechałam autem...u nas ani kropli deszczuu nie było

Na deszcz ciągle wyczekuję...robinia mimo suszy sucho wygląda, ale pięknie zawitła
Kasya napisał(a)
Pieknie Aganiu, jak zwykle i ogniste akcenty mi się podobaja
A jak robinia ? Kwitnie ?

W kwiatach raz jeszcze dla Was

Kasik 20:46, 12 maj 2018

Agania napisał(a)

Aga- cudnie u Ciebie. Zawsze kiedy tu zaglądam jestem pod wrażeniem. TAki dojrzały ogród i pięknie naturalnie tworzony.

Czy to kalina na tym zdjęciu? bardzo ładne- podoba mi się.