Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 12:43, 18 lip 2018

nicol21 napisał(a)
Wycieczka super! a na żywo pewnie było magicznie! spotkanie z super ludźmi, fajne okolice, taka możliwość zakupów!!!
Może i ja kiedyś tam zawitam OBy!

Kiedyś Ci się uda i tam zawitasz...okazje się zdarzają, grunt to dobra organizacja, a czasami spontan
Zakupowo lepsza sobota, na pewno taniej i nowinki można dostać
Agania 12:47, 18 lip 2018

jolanka napisał(a)
Kiedyś na pewno tam zawitam. Ode mnie to trocję daleko ale.... Kto wie
Dziękuję, ze mogę przynajmniej wyobrazić sobie to miejsce

Jolu jeśli chodzi o Wasze podróże to jesteście z Gosiek33 i Kasyą jeszcze lepiej przygotowane niż nasz Team Małopolski.

Wasza objazdówka i 7 ogrodów to imponujące wyzwanie, jeśli chodzi o Wasze podróże, uda się
Agania 12:52, 18 lip 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Bardzo fajną mieliście wycieczkę. Piękna fotorelacja.
Krwiściąg mam od zeszłego sezonu. Bardzo jestem z niego zadowolona.

Wyjazd się udał, szczerze polecam...Krwiściąg jest rarytaskiem
Agania 12:54, 18 lip 2018

ag_zie napisał(a)
Ale piękne zdjęcia obejrzałam - tzn Wojsławice też ładne Twój ogród podziwiam pokazany przez różnych reporterów! Cudnie!

Fajnie, że tyle czasu u mnie spędziłaś, dziękuję za odwiedziny wiedziałam, że w końcu będę miała najeźdzców na ogród
Agania 13:03, 18 lip 2018

Gosiek33 napisał(a)
Niezmiernie cieszę się, że poznałam Cię osobiście. Jak wiesz Twój ogród jest jednym z moich ulubionych na ogrodowisku. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zobaczyć go na własne oczy. To dzięki Kasi, której udało się namówić mnie na taką wyprawę mogłam w dwa dni poznać tyle znanych mi jedynie przez forum osób

Gosiu ja też cieszę się ze spotkania u "Justynyenergilandii"okazja się jeszcze nadarzy nie jedna, ważne jest to, że Kaśki są siłą zachęcającą i żeby jeszcze kierowca był na tak długie trasy
Agania 13:08, 18 lip 2018

Kasya napisał(a)
Aganiu, fajnie ze przyjechalas milo bylo cie poznac
Do twojego parku tez sie kiedys wybiore jesli pozwolisz

Fajnie się złożyło, że Kasianiespodzianka mnie zabrała będę myśleć o spotkaniu u mnie
Agania 13:10, 18 lip 2018

jolanka napisał(a)
Ja tez się przyłączam do serdeczności Cudownie, że wreszcie moglam uściskać Cię na zywo

Jolanka na żywo udało nam się spotkać to aż niewiarygodne...Ściskam mocno
ach ta energiilandia u Justyny
Agania 13:14, 18 lip 2018

Kindzia napisał(a)
Piękną wycieczkę miałyście Bardzo lubię Wojsławice, wprawdzie dwa razy byłam, ale zawsze w porze trawiastej. Rozhulałaś się spotkaniowo Agatko

Serdeczne pozdrowienia

Pamiętam, ten jeden raz się nawet spotkałyśmy, byłaś nawet z piesełem

Fajny zwariowany ten rok mam, rozchulałam się dzięki ogrodowiskowym przyjaciołom, kiedy mam ciężkie chwile są
Agania 13:15, 18 lip 2018

lindsay80 napisał(a)

O super, jeśli młode roślinki dziedziczą cechy rośliny matecznej, to zbierz nasionka, przypomnę się

Na nasionka już za późno, zebrałam same resztki, mimo to wyślę

Wiosną będę sadzonki wtedy się przypomnij

Buziak
Agania 13:18, 18 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Seria poszło tylko nie w tą stronę co by się człowiek spodziewał Ale juz chyba więcej aut nie ma to może wleci na właściwy kierunek ta naładowana energia Ściskam i czekam w niedzielę

Jak tylko ja się w tym wszystkim nie wyłączę to będzie ok

Pojazd własny musi być sprawny już jest i na niedzielę, żeby tylko przestało padać, chyba dolewa i u Ciebie

Nie mam zdjęć ogrodowych, ale bukiecik różyczkowy zostawiam, żeby humor
poprawić, bo aura pogodowa nie napawa optymizmem