Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Waclaw 00:23, 10 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ot z nami i marzenia się spełniają ha ha to był dzień pełen niezapomnianych wrażeńbez Was wszystkich nie byłoby tak samo

Trafni ujęłaś
Monia81 08:16, 10 lip 2018

Agatko piękne relacja, cudne miejsce szkoda, że akurat nie mogliśmy być, ale nacieszyłam oczy buziaczki
kasiek 21:52, 10 lip 2018

Fantastyczna relacja, ciesze sie że udał Ci się wyjazd i naładowałaś akumulatory - do niedzieli - pojedziemy dalej ładować
Iwonka 22:29, 10 lip 2018

Z ogromną przyjemnością obejrzałam twoją relację Agatko. Po pierwsze, pieknie wyglądałaś Nowa fryzura? No i świetna stylizacja - moje kolory , ale to nie blog modowy, więc już milknę
Cieszę się, że spełniło się twoje marzenie o zwiedzeniu tego miejsca. Jeśli lubisz liliowce to chętnie wykopię ci ze swojego ogródka, ja jakoś nie przepadam. Na szczęście, bo pomniejsza to moją listę chciejstw. Za to przy piłkowanych hortensjach przepadłabym. Piękne są. Urzekła mnie też bylina, która i tobie się spodobała - krwiściąg. Ten na zdjęciu jest jakiś szlachetniejszy, pamiętasz nazwę? Ja kojrzę tylko te zwykłe z łąk, zawsze mi się podobały. Fajnie, że w Wojsławicach jest tyle otwartej przestrzeni, faktycznie można odetchnąć. Kupiłaś coś fajnego?
Magleska 22:33, 10 lip 2018

Piękna relacja żałuję ,że nie dałam rady tam być z Wami :
Przynajmniej oczy nacieszyłam obrazkami
Katkak 07:18, 11 lip 2018

Agatko do ukorzeniania kkupup jakikolwiek ukorzeniacz (firma nie ma znaczenia) do roślin półzdrewniałych.
Katkak 07:18, 11 lip 2018

Agatko do ukorzeniania kkupup jakikolwiek ukorzeniacz (firma nie ma znaczenia) do roślin półzdrewniałych.
Anitka 07:37, 11 lip 2018

Agatko dziękuje za wspólnie spędzony dzień w Wojsławicach. Owocnie nam się wspólnie niektóre roślinki z bliska oglądało
Relacja super, nawet eM oglądał. Fajnie utrwaliłaś to wspaniałe miejsce na tylu zdjęciach.
Buziaczki i do następnego

Ja użyłam ukorzeniacza do półzdrewniałych.

Wiolka5_7 18:06, 11 lip 2018

Irenka ma na 100% hakone Albostriata też ją mam i uwielbiam
Kasia_CS 19:09, 11 lip 2018

A ławeczka ze zdjęc, o ile mnue pamięć nie myli, jest ufundowana przez naszą forumkę Justynę z wątku "Mój zielony świat"

Piękną wycieczkę mieliście