Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 09:25, 19 mar 2019

Roślinności też nie brakowało, dziewczyny wykupiły wszystkie kaliny bomdanteńskie, mnie w łapki wpadł judaszowiec już pakami kwiatowymi

Jeden dosłownie oczar i ciekawe okazy klonów i jakże ja nie mogłabym spojrzeć na takie cuda

królowały ciemierniki i róże

i najpiękniejsza różyczka
Agania 09:28, 19 mar 2019

Piotr_ napisał(a)
Oj miło widzę było i ile was było ehh a ja nie dałem rady przybyć

Piotr żałuj, że nie byłeś musisz kiedyś się wybrać na spotkanko ogrodowiskowe
Agania 09:41, 19 mar 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Agatko, super spotkanie miałyście.
Donica cudna, co w niej zasadzisz?

Agniesiu pierwsze przymiarki
Len nowozelandzki i ciemiernik palmowy

Agania 09:45, 19 mar 2019

vita napisał(a)
Wiele osób kibicowało spotkaniu
Też zwróciłam uwagę na donicę. To jej docelowe miejsce? Jeżeli tak, to trafiłaś z proporcjami. Ciepła życzę

Nadarzyła się idealna okazja na spotkanko ogrodowiskowe
Donica spasowała mi w tym miejscu ładnie się komponuje płytkami na schodach
do domu
Agania 09:50, 19 mar 2019

Iwonka napisał(a)

Donica w kolorze i kształcie idealna! Dużo waży? Masz takie same drzwi jak moje, tylko moje przemalowałam w zeszłym roku

Popatrz Iwonka nie zauważyłam mamy wiecej wsólnego niż myślałam jeszcze drutowanie
Donica z ziemią jest ciężka sama w sobie jest lekka
Agania 09:55, 19 mar 2019

BASIA8 napisał(a)
Aganiu widzę focie ze spotkania- super Miło Was widzieć. Choć przyznam się szczerze że nie wszystkich poznaje. A jakie piękne minerały pokazujesz- geody,agaty,róże pustyni da się dostrzec- piękności

Pokazaliśmy się i tak sezon się rozkręca z nami właśnie
Kilka osób poznalam na spotkaniu Anetkę, Gosię, Agnieszkę, Agatkę
Uwierzysz, że nie było czasu na oglądnięcie tych minerałów
sylwia_slomc... 10:08, 19 mar 2019

Agatko jak tak się na fotki patrzy to mówimy, że mało na targach było, a okazuje się, że wcale nie mało, ja już widzę, że do kilku stoisk nie dotarłam wcale a może to i dobrze bo bym z torbami poszła i trzeba by dekoracje na talerze domownikom serwować
BASIA8 10:09, 19 mar 2019

Agania napisał(a)

Pokazaliśmy się tak się sezon rozkręca z nami właśnie
Kilka osób poznalam na spotkaniu Anetkę, Gosię, Agnieszkę, Agatkę
Uwierzysz, że nie było czasu na oglądnięcie tych minerałów

Uwierzę czas za szybko leci
Piotr_ 11:19, 19 mar 2019

Byłem rok temu
Agania 12:34, 19 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatko jak tak się na fotki patrzy to mówimy, że mało na targach było, a okazuje się, że wcale nie mało, ja już widzę, że do kilku stoisk nie dotarłam wcale a może to i dobrze bo bym z torbami poszła i trzeba by dekoracje na talerze domownikom serwować

Sylwia tylko dla osób, które już były i znają oferty to może już wszystko
co by potrzebowały to mają, dla nas jest to nowe ciekawe miejsce związane z ogrodnictwem, florystyką. Porównując z naszymi targami na Klimeckiego są tylko rośliny, a tutaj masz dekoracje do domu, produkty z dziedziny związanej z pszelarstwem, tłoczeniem olejów, prezentacje minerałałów, eleganckich mebli, ciurkadełek, maszyn, metaloplastyki ogrodowej, z bukieciarstwem, wikliniarstem, rzeźby ogrodowej, ludowej, art.dziewiarsko-materiałowych, a nawet można było uczestniczyć w ciekawych prelekcjach, atrakcyjny obiekt stworzony do takich celów, zaplecze gastronomiczne kawa, herbata, "delicje" a u nas tylko jeden namiot i to nie zawsze,
mnie się podobało pomijając już kwestię zasobności portfela