Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:37, 25 mar 2019

kinia111 napisał(a)
No witam serdecznie sąsiadkę. Nie mam ani kwiaciarni ani nie skończyłam żadnego kursu po prostu czasami się nudzę i coś tam wymyślam. Dziękuję bardzo za miłe słowa. U sąsiadki też całkiem przyjemnie. Ogród cudny. Pozdrawiam.

Witaj Kinga..nie spodziewałam się tak szybkiej rewizyty tym bardziej witam zdolną sąsiadeczkę...nie wiem czy się orientujesz w którą sobotę w Gdowie są zielone targi...słyszałam, że co dwa tygodnie...bywasz, znasz?
kinia111 07:26, 26 mar 2019

Co jest na tych targach. Proszę napisz kiedy następne i jak możesz to gdzie one się odbywają. Namówię męża i przyjedziemy. Gdów to rzut beretem.
Kociamama 08:37, 26 mar 2019

Agania napisał(a)
Komiunikat z ostatniej chwili....na moich bukszpanach zauważyłam już
małe gąsienice te fra...już żerują!...Ja działam już czas sprawdzajcie swoje buksy!!!!

Dziękujemy za ostrzeżenie.
paradas 11:36, 26 mar 2019

O następna z koi! Też chcę
Ładnie się niebieski mebel kontrastuje z tłem. Masz więcej zdjęć tej pergoli którą widać na zdjęciu z szezlongiem?
Agania 12:30, 26 mar 2019

kinia111 napisał(a)
Co jest na tych targach. Proszę napisz kiedy następne i jak możesz to gdzie one się odbywają. Namówię męża i przyjedziemy. Gdów to rzut beretem.

Ja na nim jeszcze nie byłam, ale lubię odwiedzać lokalne ryneczki,
nie wiem dokładnie czy co sobotę czy co drugą sobotę, chodzi chyba o plac targowy na Gdowskim Zarabiu na ul. Targowej. Ja zamierzam pojechać po sadzonki
do warzywnika i kwiatki do donic...i co tam jeszcze można dostac to sie przekonać musimy same
Agania 12:31, 26 mar 2019

Kociamama napisał(a)

Dziękujemy za ostrzeżenie.

Agania 12:36, 26 mar 2019

paradas napisał(a)
O następna z koi! Też chcę
Ładnie się niebieski mebel kontrastuje z tłem. Masz więcej zdjęć tej pergoli którą widać na zdjęciu z szezlongiem?

Koi są na OLX musisz szukać w swojej okolicy, ja mam tylko jednego i karasie
Pergoli zrobię zdjęcia a w wizytówce sprawdzałeś?
sylwia_slomc... 13:14, 26 mar 2019

Agania napisał(a)
Komiunikat z ostatniej chwili....na moich bukszpanach zauważyłam już
małe gąsienice te fra...już żerują!...Ja działam już czas sprawdzajcie swoje buksy!!!!

Tego sie obawiałam , śa motyle to i ćma się pewnie ruszyła, ale , że już gąsienice!!! to szok
Anitka 13:27, 26 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tego sie obawiałam , śa motyle to i ćma się pewnie ruszyła, ale , że już gąsienice!!! to szok

To larwy zimują w kokonach, które zbudowane są z 2 liści bukszpanu, bardzo mocno sklejonych przędzą.
Przeglądałam wczoraj bukszpany i nic jeszcze nie znalazłam. Ale trzeba być czujnym.
sylwia_slomc... 13:37, 26 mar 2019

Agatko pryskałaś swoje buksy jesienia na ćmę ?