Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:51, 26 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Zazdroszczę że możesz poszaleć na stoku kiedy cie najdzie ochota
Ja planuje za tydzień wyruszyć gdzieś z dziewczynkami żeby troszkę pozjeżdżać ,ale gdzie to nie mam pojęcia

Ochota mnie naszła jak zobaczyłam prognozę pogody i słońce w niedzielę, bo planowałam jednak zostać w domu

Ewuś teraz wszędzie na wyciągach jest śniegu pod dostatkiem, tylko ten mrozik, żeby był mniejszy to wszędzie będzie fajnie, a że mrozik jest to śnieżą stoki i ratrakują, najfajniej jest tam, gdzie mało ludzi, ale u nas jest tak jak jest jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Dorota123 19:54, 26 sty 2014

Ależ tu pięknie, mozna się rozmarzyć.
zawitka 20:08, 26 sty 2014

Aga na wiosnę natnij sadzonek wsadż i zobaczysz jak szybko urosną
Luki 20:13, 26 sty 2014

Możliwe, że już dzisiaj będę mial coś ciekawego
Agania 20:15, 26 sty 2014

JoannA napisał(a)

Agatko
Dzisiaj mróz mniejszy, po południu było -8 ale cały czas sypie śnieg.
Dzisiaj byliśmy w Wawie, łopata cały czas w samochodzie bo służby odśnieżające zaspały albo nie nadążają odśnieżać. Przed godzinką przejechał pług ale nie wiem co bedzie do rana bo teraz pada jeszcze gęściejszy śnieg. Jest pięknie ale już się martwię że jak popada do rana to jutro nie dotrę na czas do pracy
Dzisiaj kupiłam ziemię do siewek i jutro sieję trawy, przywołujemy wiosnę.
Piękne fotki wstawiłaś, zima sypnęła i u Was śniegiem, a ogród wygląda jak z bajki.Wykorzystaj ten piękny okres na szaleństwa śniegowe. Ja też poszaleję trochę ale z łopatą żeby się kości rozruszały
buziole przesyłam

Joasiu, dziękuję, zimę wykorzystam, 22 lutego wybieramy się ze znajomymi w Dolomity, remont czeka chciałam ten wyjazd odłożyć, ale eM tak bardzo lubi te góry i białe szaleństwo, że nie mogłam mu tego odmówić

Dobrze, że mróż trochę zelżał, nie zazdroszczę Ci odśnieżania, drogowcy nigdy nie potrafią zdążyć z odśnieżaniem, ale na pewno się starają i do pracy na pewno zdążysz

Przywołujmy wiosnę, jak najbardziej z tym się zgadzam i popieram, dzisiaj nie zdążyłam, ale jutro też wysiewam trawki
yolka 20:22, 26 sty 2014

Sliczna ta Twoja zima. Dobrej nocy
Agania 20:26, 26 sty 2014

Nati napisał(a)
pieknie kolorowo i zimowo,

pozdrowienia zostawiam

buziaki cmook!!!

Nati dziękuję, ze wpadłaś w odwiedzinki, pozdrawiam
Agania 20:28, 26 sty 2014

zawitka napisał(a)
Aga jak to się stało byłam u Ciebie oglądałamTtwoje zimowe stwory i poleciałam dalej nie wpisując się a Ty jesteś u mnie ---tele patia ha ha Buziam

Widzisz jak nie ja, to moje potfor Cię przyciągnął do mnie z powrotem hi,hi

ale piękny jest ten stwór zimowy

i co ta zima wyprawia
Bogdzia 20:48, 26 sty 2014

Piękne zimowe zdjęcia , ładnie u Ciebie i w okolicy. Pozdrawiam.
Agania 20:49, 26 sty 2014

dorota_maziarz napisał(a)
Piękna szata zimowa

Dorotko, ja nie lubię zimy, dlatego uprawiam zimowe sporty, ale też kocham góry, łapiąc te chwile, wiosna przychodzi mi szybciej, a dzisiejsze zachodzące niedzielne słońce w ogrodzie, sprawiło, że zachciało mi się jeszcze focić

Niedziela 26 stycznia 2014