Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

JoannA 18:20, 26 sty 2014

Agania napisał(a)

Joasiu, współczuję, może już mniejszy mróz u Was

Agatko
Dzisiaj mróz mniejszy, po południu było -8 ale cały czas sypie śnieg.
Dzisiaj byliśmy w Wawie, łopata cały czas w samochodzie bo służby odśnieżające zaspały albo nie nadążają odśnieżać. Przed godzinką przejechał pług ale nie wiem co bedzie do rana bo teraz pada jeszcze gęściejszy śnieg. Jest pięknie ale już się martwię że jak popada do rana to jutro nie dotrę na czas do pracy
Dzisiaj kupiłam ziemię do siewek i jutro sieję trawy, przywołujemy wiosnę.
Piękne fotki wstawiłaś, zima sypnęła i u Was śniegiem, a ogród wygląda jak z bajki.Wykorzystaj ten piękny okres na szaleństwa śniegowe. Ja też poszaleję trochę ale z łopatą żeby się kości rozruszały
buziole przesyłam
Agania 18:25, 26 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Kobieto!!! Jakie piękne zakątki masz!!! I nawet liatra taka zwyczajna...u Ciebie niezwyczajna. O liliach wodnych w ogóle nie wspomnę...

Pozdrówka

Cały czas pracuję nad tymi zakątkami, a mój przed ogródek o pomstę do nieba prosi, nie wszystkie zakątki mam takie zachwycające ta liatra wyjątkowo okazale rośnie, wariatka jakaś

za ten fiolet ją uwielbiam
Nati 18:33, 26 sty 2014

pieknie kolorowo i zimowo,

pozdrowienia zostawiam

buziaki cmook!!!
Agania 18:41, 26 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Super że Alaska już zdrowa U mnie nadal mało śniegu, zimno brrr. Laki dostał obrożę z dzwonkiem coby ptaszki go słyszały bo zbir jeden polowania urządza a ptaszki jeść przychodzą a nie karmić
Buziaczki

Laki jest jak owieczka jak kocham koty, ale nie lubię jak przynoszą mi swoje trofea w postaci ptaszków każde łowy dobre, ale nie ptaszki ja zawieszam karmę dla ptaszków tam gdzie ich kot nie dosięgnie, ale jak przylatują do wodopoju, to są niestety narażone, a drapieżnik poluje taka jest jego natura, ale będziem je oduczać i im utrudniać te łowy
Agania 18:48, 26 sty 2014

kasiek napisał(a)
o u ciebie też biało! Jak tam na stoku? I więcej fotek z ogródka sniegowego proszę

Na stoku było dużo, naprawdę dużo spragnionych narciarzy i snowboardzistów, którzy kochają tę górę

Śnieżnica po naśnieżaniu dopiero ruszyła w niedzielę, ferie w małoplsce będą dla dzieci udane

Ogródek śniegowy dla Ciebie

Agania 18:57, 26 sty 2014

kasiek napisał(a)
Jak tam na stoku?

Na początku mgła, mrozik, jak widać, mnie na wyciągu doopka zmarzła

Cały czas naśnieżają i proszą o ostrożną jazdę ze względu na trudne warunki jazdy, potem chmurki zeszły i piękne słońce nam towarzyszyło przy zjazdach, Śnieżnica pokryta śniegiem, w samo południe szusowaliśmy już słońcu

ZbigniewG 19:05, 26 sty 2014

Agania napisał(a)
.. moja córa grała z Radwańskimi , są koleżankami

Agata to nic, ja osobiście skopałem ..... -nazwisko Lisicki też znane wprawdzie nie Sabinie a jej ojcu (trenerowi) Rysiowi no i nie w tenisa tylko w nogę, mamusia zabroniła mu grać z łobuzami i wysłała na tenis a on wychował córkę na rywalkę Radwańskiej
Agania 19:17, 26 sty 2014

ZbigniewG napisał(a)

Agata to nic, ja osobiście skopałem ..... -nazwisko Lisicki też znane wprawdzie nie Sabinie a jej ojcu (trenerowi) Rysiowi no i nie w tenisa tylko w nogę, mamusia zabroniła mu grać z łobuzami i wysłała na tenis a on wychował córkę na rywalkę Radwańskiej

W tenisie nawet koleżanki stają się rywalkami to jest naprawdę ciężki sport, żeby coś osiągnąć trzeba budzić się i zasypiać na korcie
zawitka 19:42, 26 sty 2014

Aga jak to się stało byłam u Ciebie oglądałamTtwoje zimowe stwory i poleciałam dalej nie wpisując się a Ty jesteś u mnie ---tele patia ha ha Buziam
Dorota123 19:48, 26 sty 2014

Piękna szata zimowa