Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:01, 03 maj 2019

Anda napisał(a)

Super ta kompozycja. Też mam taką kulę. Mogłabym zgapić Co można wsadzić do takowej?

Thermo też mam. Masz jakieś ulubione przepisy? Mogłabyś zdradzić na priva?

Sadzisz co tam masz pod ręką, a masz tego dobra koło siebie w pracy
Baza to piasek, żwirek, ziemia.
Ja wykorzystałam najtańsze aksamitki i dzwonka campanullę ale to chrobotek jest całą ozdobą i każda paprotka

a to moja nowość...kuklik chilijski mieszańcowy jakiś i pełny
dana1s 16:07, 03 maj 2019

Agania napisał(a)

zawsze marzył o wędzarni, a ja o szklarni

hahaha to tak jak u nas. M właśnie kupił sobie wędzarnię, a szklarnię zaczniemy wkrótce budować póki co warzywnik na tapecie
Uwielbiam taki wypoczęty ogród po deszczu, Twój jest niezwykle romantyczny, piękny!
Agania 17:38, 03 maj 2019

dana1s napisał(a)

hahaha to tak jak u nas. M właśnie kupił sobie wędzarnię, a szklarnię zaczniemy wkrótce budować póki co warzywnik na tapecie
Uwielbiam taki wypoczęty ogród po deszczu, Twój jest niezwykle romantyczny, piękny!

Dana mamy wspólne pomysły...ja długo czekałam na tą jedną, jedyną najbardziej wymarzoną szklarnię na świecie i poczekałabym na nią dłużej, temat mam nie przemyśłany i przyznam się, że nie jestem na nią gotowa, miała
być najpierw łązienka z wanną, ale eM podważył mój piorytet, nie jest mi z tym przyjemnie, ale muszę iść na kompromis i boję się efektu...marzenie o szklarni
niespodziewanie się spełnia, nie wiem czy się cieszyć czy płakać.

W ogrodzie wypoczętym i ja wypoczywam chociaż na krótko, ale zawsze znajduję chwilę wyciszenia
Trzecią kulę skleiłam i mam komplecik od Ciebie

dana1s 17:43, 03 maj 2019

Agania napisał(a)

Dana mamy wspólne pomysły...ja długo czekałam na tą jedną, jedyną najbardziej wymarzoną szklarnię na świecie i poczekałabym na nią dłużej, temat mam nie przemyśłany i przyznam się, że nie jestem na nią gotowa, miała
być najpierw łązienka z wanną, ale eM podważył mój piorytet, nie jest mi z tym przyjemnie, ale muszę iść na kompromis i boję się efektu...marzenie o szklarni
niespodziewanie się spełnia, nie wiem czy się cieszyć czy płakać.

Trzecią kulę skleiłam i mam komplecik od Ciebie

Kochana gdybym ja miała taki wybór kończyć łazienkę , czy budować szklarnię z pewnością wybrałabym łazienkę, bo świadczyłoby to o tym, że mam dom
A tak łapię się wszystkiego, żeby tylko spędzać czas w ogrodzie.
A będziecie kupować gotową? My budujemy własnymi siłami z różnych ciekawych rzeczy wykorzystamy resztę cegły i stare okna, mam nadzieję, że nie będzie wstydu wpuścić Kogoś do ogrodu
Szkoda, że pękła Coś tam jeszcze dla Ciebie mam
Jak się wybiorę do Słomci to przywiozę
Agania 21:54, 03 maj 2019

Dom kończymy i tyle jest jeszcze do zrobienia, ale bardziej dostępne finansowo są te drobne i bardziej związane z naszymi zainteresowaniami i pasjami prace

Szklarnia będzie montowana z tego co mamy, nie gotowa, bo taką jaką chciałabym mieć, to stanęłoby na tym, że ani salonu łazienkowego bym nie miała ani szklarni.

Zupełnie się na tym nie znam, drewnianą konstrukcję szklarni ma pomóc eMowi zmontować majster, który pracował przy budowie domu. Oszkleniem ma być zwykla pleksa i tego się boję.
Zobaczę na żywo i wtedy coś sobie poukładam po swojemu i doradzę...będę podpatrywać u Was
Dziękuję Danuś, że o mnie kulkowo myślisz
kasiek 20:43, 04 maj 2019

Agania napisał(a)
Dom kończymy i tyle jest jeszcze do zrobienia, ale bardziej dostępne finansowo są te drobne i bardziej związane z naszymi zainteresowaniami i pasjami prace

Szklarnia będzie montowana z tego co mamy, nie gotowa, bo taką jaką chciałabym mieć, to stanęłoby na tym, że ani salonu łazienkowego bym nie miała ani szklarni.

Zupełnie się na tym nie znam, drewnianą konstrukcję szklarni ma pomóc eMowi zmontować majster, który pracował przy budowie domu. Oszkleniem ma być zwykla pleksa i tego się boję.
Zobaczę na żywo i wtedy coś sobie poukładam po swojemu i doradzę...będę podpatrywać u Was
Dziękuję Danuś, że o mnie kulkowo myślisz

Agatko czytam - może konstrukcja ogrodu zimowego drewniana jak u mnie?
Trzyma kciuki! Musi byc pięknie!
BASIA8 21:49, 04 maj 2019

Jabłoń pięknie kwitnie. Focie zapodam lada dzień. Buziaki Kochana.
ewsyg 22:46, 04 maj 2019

No to mi ślinka poleciała. Potrawy wyglądają znakomicie. Super sobie dogadzacie
Malgosik 20:29, 05 maj 2019

Piękny naturalistyczny ogród.
Ładne zdjęcia robisz.
mirkaka 08:22, 07 maj 2019

Klony teraz przecudne, i ten dereń Jak one dają radę w takim zagęszczeniu wyglądać tak pięknie
Deszczu zazdroszczę, u nas ciągle susza