Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 18:33, 14 maj 2019

Waclaw napisał(a)

Gigant to we Wrocławiu. W Wojsławicach drzewo nie jest stare. Jednak kwiatów sporo

Tamtejsza Dawidia i tak pewnie jest giantem w stosunku do mojej...jestem jej ciekawa i muszę cyknąć foto na pamiątkę
Agania 18:36, 14 maj 2019

Mala_Mi napisał(a)
Agatka, nie ważne co byle fajne i zdrowe

Poza tym chłopcy prostsi w obsłudze

Moje drzewo chusteczkowe nie przeżyło.. tak jak i judaszowiec. wyleczyłam sie z rarytasów

Anek to takie wróżenie dla zabawy tylko....dziękuję zdrowie najważniejsze przyszłej mamy i dzieciątka

A jak miałby być taki malutki muminek jak Twoje budrysy to też będziemy uradowani
Agania 18:41, 14 maj 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Agatko, sporo się tego uzbierało, no i o powiększeniu rodziny czytam, super

Ps,
u nas dzisiaj bardzo zimno, pochmurno, tylko 7C...

Zawsze jest coś do zrobienia i w domu i na ogrodzie, akurat teraz ta pogoda teraz
daje w kość i na dodatek leje, ale drewno na szklarnię już przywiezione i deski
są szlifowane

Cieszymy się, że będziemy mieć maluszka w rodzinie
Agania 18:43, 14 maj 2019

Monia81 napisał(a)
Agatko fajnie było Was zobaczyć buziaczki wysyłamy i do następnego

Nam też, rok czasu to za długo...już wkrótce będziemy znowu miały okazję do spotkania, już w Wojsławicach
Agania 18:46, 14 maj 2019

Magleska napisał(a)
Agatko za krótko byliście
dziękuję za spotkanie i mam nadzieję ,że niedługo znowu się zobaczymy

Ja też mam taką nadzieję, szybko znowu musimy się zobaczyć
Agania 18:50, 14 maj 2019

Malgosik napisał(a)
Czy na szczycie skrzyń masz wąska poziomą deseczkę? Czy tylko boczne deski są?

Tak Małgosiu jest na szczycie mały rancik tak dla ładnego wykończenia skrzyneczek

Pamiętasz to dzięki Tobie i Twojej świetnej relacji z budowy skrzynek zaczęłam śnić
o moich skrzyneczkach
Agania 18:56, 14 maj 2019

kasiek napisał(a)
A ja wróże chłopaczka Kochana pierwsze jest najbardziej wyczekane i szczęście wręcz rozsadza człowieka
Świetne miejsce na szklarnie - juz widać fajny zarys

To fajna wróżba, ale wiesz jak bardzo długo przez nas jest wyczekiwany ten nasz maluszek
Nam teraz czas i tak za szybko leci...doczekamy się

Szklarnia przyścienna jest ok, bo mam przyłącze wody na miejscu i prąd...już nie mogę się jej doczekać,
wszystko o szklarniach teraz mnie interesuje, budowa i wyposażenie, niewiele znalazłam w necie, bo jeden artykuł jest wielokrotnie powielany i piszą to samo.
Waclaw 19:19, 14 maj 2019

Agania napisał(a)

Tamtejsza Dawidia i tak pewnie jest giantem w stosunku do mojej...jestem jej ciekawa i muszę cyknąć foto na pamiątkę

Nie mogę się doczekać spotkania
asiak 22:02, 14 maj 2019

Gratuluję Agatko Życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
Malgosik 12:42, 15 maj 2019

Agania napisał(a)

Tak Małgosiu jest na szczycie mały rancik tak dla ładnego wykończenia skrzyneczek

Pamiętasz to dzięki Tobie i Twojej świetnej relacji z budowy skrzynek zaczęłam śnić
o moich skrzyneczkach

Ja sobie wyobrażałam takie węższe wykończenie właśnie, ale stolarz zrobił mi na górze poziome deski. Woda się na nich zatrzymuje i szybko niszczeją. Powinnam je już wymienić.