UWIELBIAM TWOJE ZDJĘCIA Rdzawy kotek ma super miejscówkę, podobnie jak krokusiki, cudnie zdobią taras. Muszę i ja jesienią zakupić, z Kasią gadałyśmy dziś właśnie, że warto. Nic ich nie zjada i dobrze się namnażają.
Podsunęłaś mi świetny pomysł na wykorzystanie kosza wiklinowego na chwasty. zawsze jak robię fotki to przesuwam moje obciachowe wiadro po tynku, a tak byłoby i przy robocie stylowo.
Z Sylwią na targu w Proszowicach kupiłyśmy Kondziowi fajny kosz, że też wtedy o sobie nie pomyślałam.
Agaciu - dobrze że schowałaś ciemierniki, moje strasznie się położyły, teraz powolutku podnoszą, mam nadzieję że nic im nie będzie. Nie tylko zreszta ciemiernikom, bo trochę ostatnio poszalałam z roślinami...
Ozdoby przyszły z żywej stali, mogli dać fotkę jak wyglądaja teraz a nie docelowo, ale myślę że sezon wystarczy by ładnie zardzewiały
Fotki piękne i artystyczne jak zawsze
Iwonka jak mi miło że lubisz to moje focenie
Krokusom mówię tak moje się podzieliły i obwódka nabrała
masy... ale dla efektu ja sadzę gęsto cebulka za cebulką
Kosze fajna sprawa zawsze gdzie bym nie postawiła ładnie wyglądają, a jesienią wkładam do nich chryzantemy
Mam trzy kosze na chwasty i jeszcze przydałyby mi się dwa duże, ale nie spotkałam, może się pokażą, my sezon zaczynamy szybciej niż wyplatacze wikliny
Dzisiaj koło 10.00 sypało białym, ale dzisiejszy dzień do wiosennych
możemy zaliczyć, większość dnia spędziłam w ogrodzie na czyszczeniu oczka.
Posadziłam moje ciemierniki już do donicy, rośliny nie ucierpiały to u Ciebie tymbardziej
Kasiu ozdoby spatynują, jeżówki są obłędne
Fajnie byłoby się spotkać niestety czasem życie zaskakuje
mam nadzieję, że ten trudny czas nie będzie długo trwał.
Wcześniej nakupilam stokrotek i bratków. Wszystkie donice obsadzone i obecnie
cieszą moje serce ☺️