Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:53, 14 mar 2020

Ten ciemiernik się wyróżnił barwą...i jak go utrzymać

Iwonka 22:20, 14 mar 2020

UWIELBIAM TWOJE ZDJĘCIA Rdzawy kotek ma super miejscówkę, podobnie jak krokusiki, cudnie zdobią taras. Muszę i ja jesienią zakupić, z Kasią gadałyśmy dziś właśnie, że warto. Nic ich nie zjada i dobrze się namnażają.
Podsunęłaś mi świetny pomysł na wykorzystanie kosza wiklinowego na chwasty. zawsze jak robię fotki to przesuwam moje obciachowe wiadro po tynku, a tak byłoby i przy robocie stylowo.
Z Sylwią na targu w Proszowicach kupiłyśmy Kondziowi fajny kosz, że też wtedy o sobie nie pomyślałam.
Sebek 07:35, 15 mar 2020

Czy tylko ja nie naladowalem aparatu na ten weekend?

Piękne zdjęcia, wyszukane
kasiek 09:07, 15 mar 2020

Agaciu - dobrze że schowałaś ciemierniki, moje strasznie się położyły, teraz powolutku podnoszą, mam nadzieję że nic im nie będzie. Nie tylko zreszta ciemiernikom, bo trochę ostatnio poszalałam z roślinami...
Ozdoby przyszły z żywej stali, mogli dać fotkę jak wyglądaja teraz a nie docelowo, ale myślę że sezon wystarczy by ładnie zardzewiały
Fotki piękne i artystyczne jak zawsze
paniprzyroda 10:51, 15 mar 2020

Delektuję się krokusami, foty jak zawsze klimatyczne
Agania 19:28, 15 mar 2020

Iwonka napisał(a)
UWIELBIAM TWOJE ZDJĘCIA Rdzawy kotek ma super miejscówkę, podobnie jak krokusiki, cudnie zdobią taras. Muszę i ja jesienią zakupić, z Kasią gadałyśmy dziś właśnie, że warto. Nic ich nie zjada i dobrze się namnażają.
Podsunęłaś mi świetny pomysł na wykorzystanie kosza wiklinowego na chwasty. zawsze jak robię fotki to przesuwam moje obciachowe wiadro po tynku, a tak byłoby i przy robocie stylowo.
Z Sylwią na targu w Proszowicach kupiłyśmy Kondziowi fajny kosz, że też wtedy o sobie nie pomyślałam.

Iwonka jak mi miło że lubisz to moje focenie
Krokusom mówię tak moje się podzieliły i obwódka nabrała
masy... ale dla efektu ja sadzę gęsto cebulka za cebulką
Kosze fajna sprawa zawsze gdzie bym nie postawiła ładnie wyglądają, a jesienią wkładam do nich chryzantemy
Mam trzy kosze na chwasty i jeszcze przydałyby mi się dwa duże, ale nie spotkałam, może się pokażą, my sezon zaczynamy szybciej niż wyplatacze wikliny
Agania 19:35, 15 mar 2020

Sebek napisał(a)
Czy tylko ja nie naladowalem aparatu na ten weekend?

Piękne zdjęcia, wyszukane

Zebrałam się i poszło mi focenie po mojej myśli, sprzęt do pstrykania nie zawiódł

Baterię muszę naładować
Agania 19:42, 15 mar 2020

kasiek napisał(a)
Agaciu - dobrze że schowałaś ciemierniki, moje strasznie się położyły, teraz powolutku podnoszą, mam nadzieję że nic im nie będzie. Nie tylko zreszta ciemiernikom, bo trochę ostatnio poszalałam z roślinami...
Ozdoby przyszły z żywej stali, mogli dać fotkę jak wyglądaja teraz a nie docelowo, ale myślę że sezon wystarczy by ładnie zardzewiały
Fotki piękne i artystyczne jak zawsze

Dzisiaj koło 10.00 sypało białym, ale dzisiejszy dzień do wiosennych
możemy zaliczyć, większość dnia spędziłam w ogrodzie na czyszczeniu oczka.
Posadziłam moje ciemierniki już do donicy, rośliny nie ucierpiały to u Ciebie tymbardziej
Kasiu ozdoby spatynują, jeżówki są obłędne
Agania 19:45, 15 mar 2020

paniprzyroda napisał(a)
Delektuję się krokusami, foty jak zawsze klimatyczne

Mariolka dziękuję....krokusowo cieszy nawet mojego eMa, który polegiwał sobie dzisiaj na leżaczku patrząc na krokusy
agata19762 19:48, 15 mar 2020

Agania napisał(a)

My też, wszystkie chciałyśmy jechać do Jasionki, ja nie byłam u Ciebie
w ogrodzie
więc tym bardziej chciałam wrócić i się z Tobą zobaczyć, a Kasia niespodzianka,
w ogóle jeszcze nie była i nie mogła nawet Was poznać, oby ten wstrętny wirus przepadł...

Fajnie byłoby się spotkać niestety czasem życie zaskakuje
mam nadzieję, że ten trudny czas nie będzie długo trwał.
Wcześniej nakupilam stokrotek i bratków. Wszystkie donice obsadzone i obecnie
cieszą moje serce ☺️