Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

greg66 20:20, 09 lip 2020

No prosze jakie kwiatki.... antracytowe
Monia81 22:05, 09 lip 2020

I ja też obejrzałam sobie fotki łazieneczki no super wyszło, takie małe spa sobie zrobiliście, pięknie kosmosy od Ciebie pięknie rosną, i już czekam na kwiatki, a rudbekie dają czadu buziaczki
Agania 12:34, 13 lip 2020

Dziewczyny i chłopaki super, że i Wam antracytowa przypadła do gustu...sprzatam już po remoncie
Kasya napisał(a)

Ciekawa jestem jak się sprawdza taka wanna

Super jest bardzo wygodna, szyja i kark mają oparcie i w sam raz nadaje się do kąpieli dla dwojga
Katkak napisał(a)
Agatka łazienka petarda! Sama wymyśliłaś, czy wspomagałaś się architektem? Ta wolno stojąca wanna też czadzik

Sama wymyśliłam łazienki, wspomagałam się jedynie programem sklepowym, który pomógł obliczyć ilość kafli. Szafkę z 4 szufladami pod umywalki też sama zaprojektowałam, jeszcze czekam na nią około 5 tygodni i będzie finito

Dzięki za mile komentarze, teraz czas wrócić na łono natury
Dominika11 12:37, 13 lip 2020

ojjj sprzatania nie zazdroszczę

ja czekam kiedy będzie u mnie skończony chodnik i trzeba będzie też dostosować zmiany przy nim, bo jednak za nisko sa rosliny, ale t chyba zostawię na wiosnę
Agania 12:41, 13 lip 2020

Dominika sprzątanie najgorsze jest na zewnątrz, no mamy tego zbierania,
opakowań , odpadków po cięciu i szklifowaniu, mycie okien jeszcze czeka.

Etap projektowania jest bardzo ważny, żeby zachować te proporcje,
a jeszcze w trakcie prac zauważa się błędy, Dominika poradzisz sobie coś wymyślicie
Agania 12:51, 13 lip 2020

Monia81 napisał(a)
kosmosy od Ciebie pięknie rosną, i już czekam na kwiatki, a rudbekie dają czadu buziaczki

Ach to się cieszę, a ja swoje kosmosy chciałam poprzenosić i nie zdążyłam,
no trudno będzie jak w poprzednim sezonie, kwiecie na tej samej miejscówce
Dominika11 12:53, 13 lip 2020

Agania napisał(a)
Dominika sprzątanie najgorsze jest na zewnątrz, no mamy tego zbierania,
opakowań , odpadków po cięciu i szklifowaniu, mycie okien jeszcze czeka.

Etap projektowania jest bardzo ważny, żeby zachować te proporcje,
a jeszcze w trakcie prac zauważa się błędy, Dominika poradzisz sobie coś wymyślicie
jak to sie mówi, że trzeci dom budyje sie dla siebie, to może trzecia zmiana ogrodu w końcu bedzie dobra - hihihi
Agania 12:56, 13 lip 2020

Gosiek33 napisał(a)

Pomiziaj biedaka. Przed laty moja sunia też w ostatniej chwili została odratowana przy zatruciu chemią

Pamiętam jak było Wam w tedy ciężko, Ozzy ma się dobrze i wraca na nocki do domu usypia na kolankach u eMusia
i cały czas jest miziany przez nas i od cioci Gosi
Buź
Mgduska napisał(a)

A historii z zatruciem współczuję..., grunt, że się dobrze skończyła. Właśnie dla takich historii nie bardzo lubię się z chemią w ogrodzie, w domu zresztą też...

Chemii mówimy głośno nie
Agania 12:57, 13 lip 2020

Dominika11 napisał(a)
jak to sie mówi, że trzeci dom budyje sie dla siebie, to może trzecia zmiana ogrodu w końcu bedzie dobra - hihihi

ha, ha z pewnością
anabuko1 07:12, 14 lip 2020

Brawo!!Bardzo ładna elegancka łazienka