Widoki mnie naładowały, a zjazdy rozładowały, po powrocie odżywam, ładuje akumulatory powoli, bo późno wracam, leje deszcz i jest u mnie zimno, czekam na słoneczny weekend, będzie energii przybywać
to i ja zapisuję się na Twoje fotya weekend tuż, tuż podoba mi się twoje oczko , za parę lat jak moję bąble dorosną to sobie takie zrobię czyli wykopię
Agata, kupiłam troszkę nasion gorczycy i tak się zastanawiam - siać czy nie siać. Pytanie iście hamletowskie, mam nadzieję że odpowiesz.
Pytałaś u mnie o moje nieszczęsne graby, nawet zdjęcie jedno znalazłam, to sobie obejrzyj u mnie.
Teraz trzeba będzie jeszcze przygotować się na opryski, wiosną jest zawsze piękny, ale wymaga dbałośći od wczesnej wiosny, atakują liście szpeciele, mszyce, gąsienice, tworzą się galasy na liściach i choruje na co no właśnie na co? brunatnieją mu liście jesienią?
Z kwitnienia magnolki musisz relację foto u mnie zostawić
Nie da się ukryć Kasiu, że testują i patyki sprzedają o niewiadomym pochodzeniu z etykietką , która kusi, takie naiwne osoby jak moja........głupia i naiwna byłam i będę bo chcę ją mieć, zaczekam skokojnie, albo mniej spokojnie